gamzosgamzos yunusemreninannesiii yok canım en son 11.haftada gitmistim salı gidicem Allah nasip ederse kızıma hamileyken 12+6 da %80 kız demisti doktorum ve dogru cıktı salı 12+6 oluyoruz inşaAllah bu bebişinde pozisyonu uygun olur tahminde bulunur doktor senin bulundumu
yunusemreninannesiii gamzosgamzos gamzosgamzos evet canım erkek gıbı dedi ama kesın degıl bidaki kontrolde dedı ona da daha cok var 😑 17 haftalıkken gidicem
gamzosgamzos yunusemreninannesiii yaaa demek tahminde bulunmus hayirlisi olsun inşaAllah 😊 yaaa evet baya varmıs ama zaman hizlı geciyor ya bir bakmissin 17. hafta cok dayanamzsan 1 hafta erken gidersin 😊
yunusemreninannesiii gamzosgamzos bakalım özele gidiyorum o tarıhten önce gelme diyor hep sonra sonrabılırsın dıyor ama ben az cok ultrason görüntülerine bakıyordum anlıyorum ama kordon olayıda olabılır dıyorlar bilemiyorum hayırlısı
Tugcegundogdu Deniz59 sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizde 32 haftalik nedense hareketleri azaldi cok endiselenmeye basladin siz benden daha tecrubelisiniz normalmidir acaba 😊
Deniz59 Tugcegundogdu benimde 35. Haftalarda azalma oldu bazen hareketli bazen az hareketli oluyolar bu haftadan sonra mesele bizim ki bugün hareket vardı ama az vardı korkma yani hiç hareket yoksa hastaneye gidersin ☺️
Tugcegundogdu Deniz59 tesekkur ederim icimi rahatlattınız sağ sağlim kucagımiza alalim yavrularimizi insllah 🌸