Deniz59 Deletedmom93428 aaa evet doğru sezeryan olmuştun bende sezeryan olurdum ama malum devlet hastanesi özellerde çok pahalı doktor çatı muayenesi bile yapmadı doğumda yapıyoruz dedi yani çatın dar olsa bile hadi sezeryan yapalım demiyoruz dedi 😢🤦🏼♀️
Deniz59 papatya56 daha çok yeni🥰 bende o haftalardayken çok özeniyordum 30 lu haftalara sende bi bakmışsın zaman geçmiş ☺️
papatya56 Deniz59 İnşallah canım iki düşügüm var bugun belim agrıyo en ufak seyde korkuyorum Rabbim kucagına almayı nasip etsin insallah🥰
handenur__ Deniz59 Ozele gidiyorum normal 2500 zorunlu sezeryan 3000 isteğe bağlı 3500 tabi özelden özele fark ediyor çok bazıları 10 bin diyor 😏
Burcu_akbb Deniz59 o nasıl sistemmiş acaba Bana 24 saat bakıldı Açılmam olmadı bi türlü Sonuç sezaryen Yapmasalar nasıl doğacaktı o çocuk mesela
Oznurakts MiniMiniKus Aynı bizimdeee🌺 28 Aralık tahmini doğum sizin ne zaman diyor doktorunuz merak ettim
Deniz59 Sancarefeem aynen öyle bide baş aşağıda vajinada çok ağrı baskı var diyorum bu ağrı Bile canımı yakıyorsa nasıl normal doğurcam ben 😁