Dilek_5 Selam hanımlar 30+2 günlük gebeyim bugün test sonucum pozitif çıktı.. 2 gündür tüm belirtileri yaşıyorum, ateşim geçti Allahtan onun dışında öksürük hafif nefes darlığı burun tıkanıklığı grip gibi yani birde son 3-4 saattir tat koku aşamaz olsum sarımsak ısırdım onu alabiliyorum muhtemelen yarına hiç tat koku duyum kalmayacak. Herşeyi geçtim kendim için değil zaten bebeğim için endişe ediyorum. Benm gibi korona olan atlatan vs varmı bebeğim için çok endişe ediyorum ve üzülüyorum lütfen yardımcı olun 🙏🙏
Ilkim_05 Dilek_5 üzülme güzel anne doktorum bebeği hic etkilemedigini aksine antikor geliştirdiğini söyledi sen yemene icmene cok dikkat et bol su iç ve kendini sıkma psikolojikmende etkileniyoruz ister istemez bendede suan koku kaybı burun tıkanıklığı var son 1 haftam doguma insallah ilerlemez diye dua ediyorum Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun cok gecmis olsun canimmm
Be1911 Dilek_5 bende iki gündür hasta yatıyorum. Test verdim daha sonucum çıkmadı bebeğime birşey olur diye bende çok üzülüyorum.
Merlival Dilek_5 geçmiş olsun öncelikle.. şakın korkmayın28 haftalıkken yaşadım bende.. bol ıhlamur.. bal zencefil karıştırıp yedim .. et tavuk haşlama günde iki kez.. sirkeli su ile gargara.. her gün meyve ve bol bol su 3-4 litre ve tabi sarınsak soğan bol tükettim çok şükür bebeğimde bende atlattık.. onlar güçlü siz de güçlü olun🌺
Dilek_5 Ilkim_05 nasıl yani gerçekten bby hiçbir şey olmuyor muymuş her Bebek’te aynı mı oluyor muş peki 🙏 Bu arada Çok geçmiş olsun umarım doğuma kadar atlatmış olursunuz Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin🙏🙏
Ilkim_05 Deniz2961 amiin insallah canim 2. Pozitiftim yoktu kuzum doğumdan sonrayı bekliyordum öyle sakına sakına😔
Deniz2961 Ilkim_05 Yaaa bide ikinci he olsun morel bozmak yok elhamdülillah buda geçer gider sen Yemen’e icmene dikkt et kendini bırakma duzelirsin insallh cnm
Dilek_5 Be1911 İnşallah negatif çıkarsınız ama pozitif çıkarsanız da beslenmenize aksatmayın bolca c vitamini içeren şeyler tüketin.ben öyle yapmaya çalışıyorum
Ilkim_05 Dilek_5 canim doktorum.oyle demisti diger hastalarında olmuştu dedi öylede oldu ilkinde kontrole gitmiştik hersey yolundaydi bebisimizin
canoldunbebegim Çok geçmiş olsun canım, covidin son aşaması genelde koku ve tat kaybı olayı zaten, ağır kısmı geçirmişsin gibi inşallah bi haftaya toparlarsın ama koku tat kaybı bi süre sürüyor maalesef bebeğinede hiç bir şey olmaz Allah ın izniyle içini ferah tut
Dilek_5 canoldunbebegim Çok teşekkür ederim ne kadar sürüyor ya çok kötü bir şeymiş yediğinin içtiğinin tadını ve kokusunu alamamak resmen saman gibi gibi tatsız ve kokusuz herşey Üstelik daha bugün başladı tat ve koku alamama umarım çok uzun sürmez🙏
Be1911 Dilek_5 maalesef pozitif çıktı. Dediğiniz gibi o şekilde beslenmeye çalışıcm inşallah hafif atlatırız
canoldunbebegim Dilek_5 geçen sene kendim atlattım benimki bir aya yakın sürdü canım kişiden kişiye değişiyor kız kardeşim iki hafta kadar alamadı annemde hiç olmadı öyle bi durum herkeste farklı ama geneli uzun sürüyor
Merlival Dilek_5 ben şimdi aklıma geldi tat ben koku kaybı olması daha iyiymiş .. virüsün üst solunum olunda kaldığını ciğere inmediğibi gösterdiği için daha kolay atlatılıyor benim de öyleydi.. 🌺
bsra46 Dilek_5 çok geçmiş olsun 33. Haftadaeyken geçirdim ben öksürük ve nefes darlığı çok çok kötü olduğu için hastane de yattım ben 5 gün inşallah siz hafif geçirirsiniz. Doktorum bebeğe hiç bir zararı olmadığını antikorlu doğacağını söylediği için içim biraz olsun rahat. Bol bol dinlenin tat almasanız bile yemenizi aksatmayın sakın. Bol su için enfeksiyon varsada idrarla terle atin. Ihlamur istediğin kadar icebilirsin demişti doktorum limonlu su ıhlamur için boğazınız ılık yumuşak kalsın Bide size tavsiyem hastaneye gidip kan testi verin veya kadin dogumcunuza sorun pıhtılaşma icin nerdeyse bir aydır oksapar iğne kullanıyorum ben
Shnern bsra46 peki aşıyı ne zaman önerdi acaba bende 29 haftada karantinadan çıktım . Şimdi 34haftaligim
Melekanne91 Dilek_5 33 haftalikken yakalandim 1 hafta oluyor geçeli.cok agir gecirdim ama tum tavsiyelere uydum cigerlerime inmeden gecti cok sukur.cok zorlandim ama gecti c vitamini d vitamin balik yagi kapsuller bol meyve bal zencefil ihlamur nane limon bal keci boynuzu pekmezi karadut ozutu bol su sogam sarimsak yarayisli corbalar ve tabiki parol sukurler olsun gecti cok agir atlatmama ragmen.sakin yemek yemegi bol su icmeyi ihmal etmeyin cok gecms olsun.covidden sonra doktr kontrlme gttm bebegim cok iyi cok sukur ki kovidken doktorum dediki bebek hissetmez sen rahat ol.sizdw rahat olun yazdklarimi uygulamaya calisin.birde oksurugume bisolnatur dogal surup kullandim cok fayda etti.cok oksurugum vardi.rabbim sifa versn insallh🤲
Shnern Dilek_5 26. Haftamda geçirdim delta varyantı idi. C ve d vitamini al özellikle . Günlük 4 litreyi geçkin su iç gece bile içip terledip değiştirdim üzerimi . Meyve ye . Sarımsaklı yogurr ye . Kan sulandırıcı koraspin 100 mg kullandım. Bunun yanında kemik suyuna yada et suyuna çorba yada direk onu limon sk içine iç . Günde bir kerre bir bardak suya 1 tatlı kaşığı sirke köy iç. Öksürük olursa pekmez tereyağı karışımı yap öyle o kesiyor . Bide ben cam kozalak surubu aldım aklında bulunsun bak araştır sabahları içtim bir tatlı kaşığı . Ayrıca OMEGA 3 kullandım. Bide bal zencefil karabiber ve limon karışımı yap bir bardak ılık su ile beraber tüket. Geçmiş olsun. Hiç korkma haftan cok erken rabbimin izni ile atlatırsın. Benim 2 gün kemik ağrım aşırı oldu uyuyamadim parol aldım 1 tane bide temiz havaya çık için daraldikca ama en önemlisi su. Bir kaba zeytinyağı köy 11 lillafikureys oku sabah akşam bir çay kaşığı şifa niyetine ye
Merlival Shnern aşı olmadım .. bildiğim kadarı ile hastalıktan bi 3 ay sonra aşı olunması gerekiyormuş ..zaten antikor ürettiği içim vücut