nerden basliyim bilemiyorum ama güzel oğlum dünyaya geldi şükürler olsun. 🎉 geçen sene eylül ayında pcos olduğumu öğrendim ne bi belirti, ne bi kg sorunu hiçbişeyim yoktu aşırı ve bitmeyen kanamayla tedavi olmaya başladım şuan hatırlamıyorum ama iki tane ilaç kullanmıştım, doktorum gecikmemem gerektiğini, çocuk için beklememem gerektiğini söylemişti. 3 ay denemeden sonra hamile kaldım, hamileliğimin 2. ayında düşük tehlikesinden 3 gün hastanede yattım, zaman geçti 31. haftaya geldim bu sefer de erken doğum riskiyle 3 gün hastanede yatış verildi 🙈 burda tonlarca erken doğum hikayeleri okumaya başladım etkilenmemeye çalışıp sürekli kendi kendime dualar ediyodum. 31. haftadan 36. haftaya sadece elzem ihtiyaçlar için ayağa kalktım, 37+6 da zorunlu sezeryan (çatı darlığım vardı herşeyin üstüne) dünyaya geldi güzel oğlum ❤️ sezeryan hikayelerinden lütfen korkup gözünüzde büyütmeyin, herşey bizim için, ne kadar rahat olunursa o kadar kolay geçtiğini düşünüyorum, güle oynaya gittim hastaneye o kadar zorlu günler atlatmaya rağmen ❤️ sezeryanın getirdiği bahsedilen hiçbir zorluğu yaşamadım desem yeridir üstelik canım aşırı tatlı başım ağrısa oturup ağlarım 😂 ilk gün sadece karnıma hemşire bastırdığında hafif bi sızı hissettim o kadar, bugün bebeğim 17 günlük doğum kilolarımında tamamı gitti. yaptığım işe yaradığını düşündüğüm bikaç şey var bide 🥳
doğumdan çıktıktan sonraki bikaç saat 3-4 lt su içtim, evde muhakkak komposto yapın gaz sancısı çekmedim diyebilirim herkese hak verdiğim bende de işe yarayan şey bol bol yürüyün çok iyi gelicek. sorularınız varsa cevaplamak isterim Allah isteyen, kalbinden geçiren herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin dünyanın en güzel duygusu, bütün annelerin, anne olmak isteyenlerin kalbinden öperim ❤️