FigenSamet Kızlar size bişey sorucam çarşamba günü sezeryan için gün alıcaz biz ertesi günü hemen istiyoruz ama yaparlar mı acaba? Testler için bekliyormuyuz bir gün tecrübesi olan paylaşabilir mi
rabiagucer03 FigenSamet 2 nisanda tahlillerim testlerim yapılmıştı 3 nisan sabahı doğuma alındım ama o dönem covid yoktu 2019 da olmuştum bekleyeceklerini sanmıyorum ama
Ilkim_05 FigenSamet canim.benimde cuma.olacak Allah nasip ederse insallah doktorum.sabahtann tahlillerin yapılır öğlen 1bucuk 2 gibi aliriz dedi bu arada özel hastahane
Eflin2016 FigenSamet günün dolmuşssa evet canım pazartesi 38. Haftam doluyo ogün sabahtan yatışım yapılcak 2 saat sonra çıkar sonuçların sonrada alırız bebeği dedi hayırlısıyla 🤲
SgencDeniz FigenSamet Testlere bugün girdin pzt si doğum. Testler toplam yarım saat falan sürdü. Testler den çok doktorunun onayı önemli. O ne diyorsa onu yap
Mltm198 FigenSamet Benimde sezeryan olacak nasipse haftaya son iki gün kala covit testi istedi doktorum diğer bütün işlemlerim yapıldı