Cgdmgl Hayırlı akşamlar kızlar.Sancım 145-150 arası çıkıyor ama hissetmiyorum.Bu iyi bişey mi?Doğum için kaç olması lazım?
Burcu98 Cgdmgl 145 mi? Doğum sancısı 😂 acı eşiğiniz yüksek iyi bişey de söylediğiniz sayılar doğum sancısı.
bahtnurr1 Cgdmgl hissetmeyen olabiliyor canım 2 arkadaşım da hissetmedi sezeryana aldılar direk , bence hastaneye git
caglanurr Cgdmgl benimde aynısı oldu nasıl hissetmiyorsun dediler çok kolay doğurursun dediler kaç defa sancılarım öyle çıktı ama başka birgün gece öyle bir sancım tuttuki duramadım yerlere yattım bi gittim sancım 17 felan açıklık sıfırdı sezaryene girdim
Cgdmgl Burcu98 Ebe de öyle söyledi ama açıklığım sıfır.Benim de çok çok az belim karnım ağrımıştı sonra geçti.Doktor eve gönderdi.
bahtnurr1 Cgdmgl sezeryan oldu ikisi de yaa açılma olmadı birisinin suni sancı da almak istemedi diğerinin de çatı dar dedi
caglanurr Cgdmgl hayır çünkü bebek kanala girmemişti 41. Haftaya kadar bekledi girmedi kanala sancım tuttu gene girmedi açıklık sıfırdı zorunlu sezaryen oldum olmasaydımda kendi isteğimle olacaktım çünkü suni sancı istemiyordum