Fabulousmom Burda okuyorum bebeğim sağda toplanıyor solda toplanıyor falan diye 18+2 yiz şu an. Hareketlerini hissediyorum ama toplanma denen şey oluyor mudur acaba hissetmiyor olabilir miyim? 😳
MiniMiniKus Fabulousmom Ben o haftalarda toplandığını hissetmiyordum Büyüdükçe hissedersin Mesela bi tarafın taş kesiliyor şişiyor O an elinle yavas yavas sıvazlaman yeter geçiyor Anlarsın yani toplanınca anlamamak pek mümkün değil ☺️
bebegimizibekliyoruz1 Fabulousmom anlamamak mümkün değil karnının bi tarafı inip diğer tarafı çıkıyor resmen 😂 bazen acı veriyo tabi
1erkek1kizannesi FusunF sanki ayaklarını bir yere dayamis da sirtiyla poposuyla karnini ittiriyor gibi oluyor. Baya karin bir yerde geriliyor ve o taraftan şişiyor gibi oluyor.
DILOS06 Aycaaa571 benim cok fazla toplanıyor aksamdan beri kasıklarmda da sancı gibi bisey hissediyorum ara ara karnm sertlesiyor arada normal mi sence 29+1im ?
Acemi_anne61 Bende 20. Haftada olmuştu bikaç kez çok değil ama tek taraf şişip sertleşiyor diğer taraf inik yumuşak oluyor özellikle sağ tarafta oluyordu sonra bidaha olmadı
Aycaaa571 DILOS06 normal bendede kasıklarıma kadar iniyor yeni 30. Haftaya girdim 28.haftadan beri kasık ağrısı bel ağrısı toplanma yaşıyorum hele namaz kılarken bazen kasık ağrısından eğilemiyorum bile
Aycaaa571 DILOS06 rahat olun bende çok korkmuştum sertleşince orda duruyormuş evet saolsun duruyor 😄😄 yerini beğendimi gitmiyor😄
Feyzabeyoglu Ben 20 küsürlü haftalarda hissetmeye başlamıştım Bi taraf şişiyor taş gibi oluyor toplanınca Son günlerde karnımın her yeri taş gibi oluyor Bebek büyüdüğü için mi öyle her yerinde hissediyorum acaba