MiniMiniKus Sybabyss Ben normalde de ekşi seven biriydim ekşi yedim daha çok oğlum oluyor hala ekşi yiyorum hala tatlıyla aram yok Hatta bizimki tatlıya tepki falan da vermiyor 😄😄
Eusluu Sybabyss deli gibi erik aşerdim rüyalarımda görüyordum ilk zamanlarımda bulduktan sonra tuza bana bana yedim bide turşu filan çekiyordu canım ama eriği çektiği gibi hiçbişeyi çekmedi cinsiyetimiz erkek
glsm_kr8383 Sybabyss 23 haftalık gebeyim. İlk aylar sürekli ekşi yedim. Büssürü dilim dilim limon yediğim günleri hatırlıyorum benim tatlıya pek aram yoktu galiba sadece 20. Haftamda canım baklava çekmişti ama hala da ekşiciyim. Erkek oldu
Hosgeldinbebek Sybabyss koklaya koklaya mandalina yedim yarabbim ne güzel yaratmışsııııınn diyerek, bir de nar😁😁😁 oğlum oluyor.
gldn065807 Sybabyss oğlumda hep eksi şeyler yedim bu hamileligimde tatlı istiyorum aksine yasak tatli🙄 doktor tahmini kız gibi dedi 😊
yerimseniben34 Kızım da bol bol tatlı çikolata lı pastalar yedim bu gebeliğin tam tersi tatlıdan haz etmiyorum acı eksi ve tuzlu yiyorum tahmini cinsiyeti erkeğe benziyor dedi doktor :))
Cilekliruyam Sybabyss deli gibi erik aşerdim nerdeyse ilk 5 ay erik yedim ve oğlum olacak Allah n izni ile son 50 gün 🥰