Raziyetes bugün betama baktırdım tuhaf birşey çıktı kafayı yemek üzereyim Allah aşkına bilen biri yardımcı olsun lütfen soracağım doktorum da yok. Resim eklemeyi de bilmiyorum buraya resmî de atamıyorum biri lütfen yardım etsin 😔😔😔
Deniz2961 Raziyetes Google hızlı resim yuw yaz ilk çıkan yere resmi yükle altn bağlantıyı buraya kopyala
marbling10 Raziyetes 1000 den büyük diyor sıkıntı yok zaten artık betaya bakmaya gerek olmaz kadın doğuma gidip keseyi görmeniz lazım
Hosgeldinbebek Raziyetes Gayet güzel artmış, 1000den büyük demek istemişler. Artık kadın doguma randevu alın, boş gebelik dış gebelik vs. İhtimalleri ultrasonla görecekler aklınıza getirmeyin ama tadını çıkarın 😇 hayırlı olsun
Sgnn Raziyetes hcg hormonu 48 saatte 1 2 katına çıkar. Sizinde öyle olmuş. Güzel birşey bu artmayan veya azalan hcg değerleri kimyasal gebelik belirtisidir. Sizde öyle birşey yok. En kısa zamanda doktora gidin . 1000 ve üzeri olduğunda kese görünüyor sizin 3000 civarlarında. Doktorda görüp folik asitinize başlarsınız geç olmadan
Ahsn2719 Raziyetes benimde 3. Verdiğim kan testinde aynı bu şekil 1123 çıkmıştı çok korkmuştum az artmış die ana dojtorum o işareti. Büyük işareti olduğunu söyledi yani seninki 1000den büyük aciklamasida bazı cihazlar bu şekilde ölçüm verio demişti kızım 2 yaşında şimdi korkma canım hayırlı olsun
Fk2 Raziyetes bebek çok büyümüş 1000.drn büyük oıunca kalp atısı bile duyuluyor kesin gebelik demek bu sebepten taka. Yazmamışlar
gunesveguney Raziyetes bi sıkıntı yok ki Binin üzerinde demek gayet güzel artmış yani herkesin beta değeri aynı olmaz aynı hafta aynı günde bile olan insanların betası aynı değildir herkesin kendine özeldir önemli olan iki günde bir düzenli artmasıdır senin artmış zaten vermeye devam etmeye gerekte yok
Raziyetes marbling10 yani herhangi bir boş gebelik yada hcg değerinde düşme yok değil mi normalde buraya bakıyorum herkes 16000lerden falan bahsediyor bende böyle çıkması normal mi