Yenigelin_yenianne Ben kokan her şeyden tiksindim desem yeridir ama özellikle et tavuk yiyemiyorum. 6.hafta başladı bulantı kusma 15.hafta hala devam ediyor.
2105_iyiki sogan kokusu kavrulmuş yemekte pişmiş çiğ farketmiyor et tavuk pide vs yiyemiyorum 4.ayıma geldm büyük bi iştah problemim var hç bişi yiyemiyorum yogurt süt
Berna2045 duygulu62 ben de etten tiksindim ilk hamileliğimde de yine aynıydı 9 ay boyunca et yiyememiştim 🙄
k_nur2022 eceturan 6 buçuk aylık olduk soğan hala yok hayatımızda sokaktaki apartmanların önünden geçemiyorum her yer soğan kokuyor 😢
iyxtviycutxut duygulu62 ilk 3 ay yememen içmemen önemli değilmiş çocuk depodan beslenirmis daha 😂 yeni öğrendim seni de bilgilendireyim 🥰🥰🥰
Babynative_19 duygulu62 sucuklu yumurtayı kahvaltıya çok yakıştırır ve severdim, şimdi eşim isteyince bile yapamıyorum, ikinci olarak da kırmızı etttt den tiskindim resmen, 🥺🤢
Bebetonunannesii Tiksinme ne zaman başlıyor acaba? Ben 9+4 daha bişeyden tiksinmedim sadece yemek yemek istemiyorum zorla yiyorum bu aralar
Fztnrvrd nvn-mutlu evet yeni almıstık küçük bir odamız vardı orayı değerlendirmek için halı da dahil odanın kapısını kitlemiştim yanından dahi geçince kusasım geliyordu 🥴🥴🥴