DuruMeltem duygulu62 ben çayı çok severdim 8 ay çay içemedim leş gibi koktu hala biraz kokuyor ama artık içebiliyorum, salatalık,kahve,biber,patlıcan kokusuna asla gelemiyorum hala. Kolanın tadı değişik. Bende kalıcı olacaklar diye çok korkuyorum. Eti severdim onu bile hala zorla yiyiyorum vitamin var diye umarım geçer ya böyle olan var mı 🙏🏼
TubaKaratas duygulu62 özellikle soğan sarımsak nane tavuk etinden çamaşır deterjanlarından parfümlerden yavaş yavaş geçiyor tabi bebek büyüdükçe kız bebeği benim de 6 aya kadar ruh gibiydim şükür şimdilerde iyiyiz ama ağrılar hariç şafak 13 gün artık ☺️🤲🏻
Tugba_1221_kalp Beyaz sabun kokusu🥺ki ben temizlikte her alanda beyaz sabun kullanırdım doğal oluşuyla, her lekeyi kiri kolayca çıkarmasıyla kalbimin tek sahibiydi oysakii😒eşimi bile sıvı sabuna geçirdim😂 inşallah doğumdan sonra geçer…
Selime28 Handan_65 aynılarından ve daha fazlasından bende tiksindim zeytine bayılırım aylardır kokusuna bile tahammül edemedim bizimde cinsiyet kız dendi bakalim
elifff211 duygulu62 yumurta et tavuk sogan sarımsak şuan 34 haftalıgım halada sogan ve yumurta yiyemiyorum diğerlerinin tadı da kokusuda eskisi gbi hoşuma gitmiyo geçmedi bi türlü yani😔inşallah dogum sonrası geçer
sblrcn vernel kokusundan🤦🏼♀️ bulantılarım neredeyse tamamen gecti ama o kokudan tiksintim gecmedi. sogudum resmen.
Sedefege Suna0991 ben doğum yapalı 3.5 ay oldu. Odaya geldiğimde burası insan kokuyor açın her yeri diye sinirlenmiştim. Hala yanımda insanlar geçerken nefesimi tutarım istemsizce. Bir ara da dünya çok pis kokuyor diye sızlanıyordum😀😀 bir çocuk doğurdum hayattan soğudum resmen 🤣