momiesbabies duygulu62 et ve tavuktan , pilavdan . ve çook sevdiğim yiyeceklerdi ama pilavı çözemedim. görünce gözüm dönüyor hala 😅 7. aydayım biraz geçti , bebiş için yiyorum zorla et malesef
esila1987 duygulu62 Gebelikten önce haftada 2 kez balık yerdim ama şimdi tezgahtan bile gözlerimi kaçırıyorum. Birde pizza dan midem bulanıyor
Buketiniz29 duygulu62 duygulu62 yumurta sucuk ve midye normalde bayılırım ama yiyemiyorum kokuyor ve ebegumin cinsiyeti erkek:)
Somerkadir4 duygulu62 aynı şekilde cnm kahve kokusu çok kötü yapıyor ve etten midem bulanıyor hamileliğim boyunca bı kere ve oda etten istifra ettim.ve evet benimde kız olacak Allah’ın izniyle 🤲15 haftaligim💖
Momyyy16 blueberyy00 yaa çok geçmiş olsun canim benim icme bencede bende icemem istemiorum ama maleswf doguma kadar dedi dr 😢😢
blueberyy00 Momyyy16 yani muadili daha hafif birşey varsa onu yazsın değiştirsin ne bilim ben daha kötü olduktan sonra birşey anlamiyorum ki bu işten 😔😔 malesef
Calisananne25 duygulu62 ilk 3 ay kadar sadece Türk kahvesinden tiksindim -ki bağımlısı olduğum halde- şuan 28. Haftadayız geçti artık o tiksinti eskiye döndüm allahtan 😁
momsturk duygulu62 kendimden 🤣🤣🤣🤣 saçlar beyazladı memeler sarktı bacaklar löp löp et. valla şimdiden şöyle spor yaparım böyle diyet yaparım derdine düştüm ama organik saç boyası bulup doğumdan sonra boyamak istiyorum
Dogalnaz duygulu62 bende öyleydim kıza hamıleydım yenı anne oldum 7 günlük alakası var bence çoğu şeyden tıksındım kıyma tavuk etı kahve çay aldığım havadan bıle tıksınıyordum dolabı acamıyordum