Elanurgvn61 Dilannayan21 Ben Mihrimah koymak istiyorum Ayın ve güneşin sultanı yer yüzünün ışıltısı demekmiş 🥰
Aycaaa571 Dilannayan21 erva peygamber efendimizin halasının ismi Rezzan cennete tek oruç tutanların gireceği yer
Sgnn Dilannayan21 daha bugün MİHRA ismini duydum çok hoşuma gitti anlamıda çok güzel.iyiliksever kişi, muhabbeti iyi olan, hoşgörülü insan" anlamına gelmektedir.
Civcivim_34 Elanurgvn61 çok hoş bir isim arkadaşım da kızına koydu daha doğrusu kaynanasının adı sultandı eşi de kesinlikle sultan olucak diyordu arkadaşım da Mihrimah sultan koydu ☺️
Elif1608 Elanurgvn61 hayalimdeki isim 🌺♥️Bende aşırı beğeniyorum kızımada koymak istiyorum ama çevremdeki kimse ismi söyleyemiyo çok zor geliyo herkes Mihriban deyip duruyodu 😬🤦🏻♀️🤣bende kısaltıp Mihra koydum 🌹
Annelikooneko Cinsiyetimiz belli değil . Bi oğlum var adı Asaf. Şimdi de kız olursa Sahra Sare - Hz ibrahimin eşinin adı Duru Bu isimler hoşuma gidiyo . Ben pek böyle modern isimler sevmiyorum . Tabi herkesin kendi zevki benim bunlar hoşuma gidiyo 😊
meleklerimveben Annelikooneko benim kızımın adı sahra, 2.5 yaşında 🤲🏻 adını kim duysa ne kadar güzel bi isim diyor 🥰🥰 ben de bayılıyorum doğru seçim yapmışız, allah size de saglikla kavuşmayı nasip eder inşallah 😊😊
Hemeha Dilannayan21 Melek Hafsa Hiranur Ecrin Sudenur sultan Ünzile sultan Kumsal Toprak Kumru Gülce Duygu Cemre Nisanur Seher İkra Çagla Irmak