Eyluls_mom Kimyasal düşük yaptım eylülde doktor korunmana gerek yok dedi bu ay adetime 4 gün var henüz hiç adet olmadım ama kaç gündür kasık ağrısı yaşıyodum gidip test yaptım sonuç böyle çıktı kan verdim sonucum çıktı şimdi 47.97 https://imgyukle.com/i/koyLJ0
Zma Eyluls_mom kimyasal düşük nasıl oluyor acaba .bende şuan gebeyim ama kesem görünmedi .korkuyorum böyle kimyasal ya da boş gebelik falandir diye
sehrengiz_8 Eyluls_mom evet canım hamilesin İnşaAllah kimyasal değildir bu. Ben de kimyasal gebelik geçirdiğim aydan sonra tekrar kimyasal gebelik geçirdim ama benim kan sonuçlarım hiç bu kadar yükselmemişti 20 de kaldı sonra düşüş oldu
Eyluls_mom Zma bebek rahim duvarına tutunamadı yani 2 günde bir kan veriyoruz ve eski sonucun iki katı olması gerekiyor benim katlanmadı ve kanamam olmuştu
Eyluls_mom Elbet-birgun-kavusacagiz evet 2.23 olmuştu sonra kanamam bitince test yapmıştım hiç çizgi olmamıştı
sehrengiz_8 Eyluls_mom iki kimyasal sonrası gebeliğim oluştu canım rabbim gönlündekini sana nasip etsin şu an 20+3 haftalığız 🌸🌸 sizin hayırlı haberlerinizi de alırız İnşaAllah
papatya56 Ben kımyasaldan sonra bidahaki ay hamile kaldım adetıme 4 gun kala 46 öğrendim salı günü kalp atısı için gitcem hayırlı olsun
Nazlii__ Hamilesin sanırım canım 😍 kimyasal gebelikten hemen sonrasında da hamile kalınabildiğini duymuştum umarım sağlıklı bir gebeliktir ❤️