Smyrayldrm Berkem78 aslında benn 2lı test hıcbır test yaptrmadm ulsyonda bakıldığında bilinmesi lazım benımkını bilmedi doktor cnm cnkı ensesi bızım gbı ınce bı burun kokunde var oda okadr bellı degıl
Dlkalprn AnnesiyimM53 ilk bebeğimde detaylı ultrasona girdim kalpte ışık görüldü ve down sendrom belirtisi olabilir dendi, şükür sağlıcakla aldık kucağımıza..
Prensimgeliyo nur_T bende 2018 de doğum yaptım 36 haftalık benim oğlumda tek arterdi ve beslenememişti 1950 gr doğdu çok şükür sağlıklı şimdi 2.ye hamileyim çok korkuyorum bi sorun olucak diye hala kabullenemedim hamileliği
nur_T Prensimgeliyo Ben de ikinciye hamileyim 16+4teyim ayrıntılı ultrason tarihini bekliyorum aynı durum var mı acaba diye sizin kaçıncı hafta gebeliğinizin?
prensannesii_ Sara_4747 tarama testlerini detaylı ultrason yaptırdın mı canim onlarda da mi belirti vermedi
Sara_4747 prensannesii_ yok yaptırmadım ama işin tuhaf yanı o zman doktorda hiç taramadan bahsetmedi 🙄 kısmeti varmış bal oğlumun dünyada 6 aylık doğdu kuveze bile girmedi kuzum
Kdraydgn Burcu-112 bir de ense kalınlığı vardı 11. Haftalarda ama detaylı ultrason zamanına kadar normale dönmüştü
Sara_4747 AnnesiyimM53 olmadı ki erken doğdu sadece hiç Bi şekilde ne gelişimde ne ense de hiç bişi de sıkıntı yoktu ama doğduğuna öğrendik ki down