AnnesiyimM53 Bebeği dawn sendromlu olan anneler doktor anne karnındayken belirtisi ne oldu da öyle dendi size ?
Dermin AnnesiyimM53 benim bebişim içinde dediler 2li ve 4lü tarama testi kötu çıktı nıfty test yaptırdım onun sonuçlarını bekliyorum birde kalbinde parlaklık varmış
Smyrayldrm AnnesiyimM53 canm benım 6 yasında down sendormu oglum var dogana kadar gayet saglıklı dedıler dogum yaptıktan snra ogrendık. Dunyanın en guzel evlatları ınanırmısın dogdugunda bızıde korktular cnm ama cok sukur hıcbır rahatsızlıgımıx yok cnm bızım bır akrabamız var onada dogana kadar down sendromu ddıler cnm ve butun testleri yaptırdı hepsı geldı %87 down sendromu cıktı onun ıcın uzulme hamılelıgın zehır etme cnm allahım bılıyo bol bol dua et yeter yanı. 💙
Emineyavuz_53 AnnesiyimM53 benim kızımda ikili tarama temizdi 3lu taramada böbrekte genişlik kalpte parlaklık beyin boşluğunda kist çıktı . Hiç bir testi yaptırmadim . 100 çocuktan daha sağlıklı çok şükür ..
Mom6272 genelde ense kalınlığı, burun kemiğinden anlaşılabiliyo. kalpte parlaklık yada bağırsaklardaki parlaklıkta süphelendiriyo doktorları
Kubra1090 Mom6272 Benimde detaylida kalpte parlaklik cikti ama doktor tek basina bir anlam ifade etmedigini soyledi.
Mom6272 AnnesiyimM53 yüz de yüz doğru çıkmıyo canım bu testler sıkma kendini çok kişide gördüm down sendromu diyip çok sağlıklı çocuk doğuranları
Aslibh AnnesiyimM53 benim ablaminda cikti cocuk senden bendenc normal meger bizimki kan yutmjs plesentadaki endiselenmeyin bagirsaktaki parlakliktan
Papatya-Kokusu AnnesiyimM53 Bizde de var ama tek başına bir belirti değil bu ikili yaptırdık ense ve burun normal cıktı kan sonuclarını bekliyoruz bu parlaklık içinde çarşamba günü detaylıya giricem bağrsaktaki parlaklık için ve biraz rahim kan akısımda azalma varmıs oda bebeğimin suyunda hafif azalma yapmıs bunlara baktırıcam sizede haber veririm inşaAllah hatırlatın bana
Aysegul9371 AnnesiyimM53 sadece bu down sendromu demeye yetmez. Zamanla parlaklık geçebiliyor hiç bsey kalmıyor
Fundacanik Dermin nift test ne oluyor acaba banada benimkide yüksek çıktımıştı amniyon sıvısı alınır isteseydim ama kabul etmedim . Allah herşeyin hayırlısını versin herkese.😊
bsrademrkn_ Dermin bende de ikili de dediler niftt testi yaptrcm yarin kan almaya gelecekler. Nerde hangi labryvarda yaptrdnz
Suzanne AnnesiyimM53 yeğenimde de vardı bağırsakta parlaklık eğer tek belirti buysa korkmayın kendinizi üzmeyin yeğenimde Allah’a şükür sağlıklı
Papianneoluyor_1203_ AnnesiyimM53 Kuzenim 1 ay önce doğum yaptı, bebeği için bağırsak parlaklığı gözüküyor dediler. Bebiş doğdu herkes down sendromlu bebek beklerken öyle bir şey olmadı.
AnnesiyimM53 Dermin 10 günde geliyor son diye biliyorum kaç para verdin başka ne sorun var bebeğinde bana kırk tane dedi doktor kalbi büyük sıkıntılı midesi geniş bağırsağında parlaklık var vee iki hafta gelişim geriliği var 😭😭
Mihriballim AnnesiyimM53 başka Bi doktora daha gittiniz mi tek doktorun söylediği şeyler mi bunlar kaç haftalık şuan bebeğiniz
Dermin AnnesiyimM53 2li tarama testinde hormonum yüksek çıktı 4lü tarama testinde down sendromu olma riski var dedi birde kalbinde parlaklık vardı tek belirti bunlar özel hastaneye gidiyorum 4 bin di nifty test
Gozde0010 AnnesiyimM53 adanada ebru tarim diye doktor var arastirmani isterm bu tur ozel bebekleri anne karninda tedavi ediyormus
Burcu-10 AnnesiyimM53 öncelikle geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin benimde arkadaşıma bu bebeği aldır bu hasta engelli olucak dediler ama o aldırmadı ve bunu diyen doktordu çocuğu hasta diye beklerken sapasağlam doğdu belki de bir imtihandan geçiyorsun dua et
Dermin Deniz2961 ayy inşlh canım bana dua edin testim temiz gelsin çok korkuyorum kötu birşey çıkıcak diye
AnnesiyimM53 Mihriballim gitmediğim doktor kalmadı rizeliyim ben özele gittim devlete gittim araştırmaya gittim sonra trabzona sevk ettiler orayada gittim böyle dediler
EsraBu AnnesiyimM53 kalbindeki sıkıntı nedir tam olarak bizimde kalp damarlarından biri tıkalı down yada zeka geriliği olabilir dedi
AnnesiyimM53 Smyrayldrm yani hamileliğinde hiç sıkıntı çıkmadı doğduğunda mı öğrendin bana o kadar şey dedilerki çok üzüldüm bugün 😢😢
Sara_4747 Smyrayldrm benimde 6 yaşında down sendromu Bi oğlum var dediğiniz gibi doğna kadar. Gyet sağlıklı Bi sıkıntı yok dendi erken doğdu oğlum bide baktık ki down sendromu dünyanın en güzel meleği rabbim bize vermiş başkasına vermesin ve bidaha da göstermesin bizlere güç kuvvet sabır versin bu güzel gün hürmetine inşallah 🥰🙏