Bebegimcaglar Lolilo bizim de 23 kasim görünüyor ama ogluşum cok aceleci erken dogum riski var durduruyorlar ona ragmen agrim oluyor 😁🤦♀️🙄
Kizannesi92 Lolilo Yirmisine kadr gelsin istiyorum beni o kadar beklemese keşke görmeden çok özledim gibi minigimi 😍
Rabia-32- Tam tamına 33+6yiz bizde bugün doktordaydim kilosunu 2.400 boyu 45cm olduğunu söyledi.bir oğluşum olaca inşallah normal doğum gözüküyor, iki kızın arkasından bakalım bu nasıl bı tecrübe çok merakla bekliyorz.
MelisaMila Lolilo Bizim de oğluş geliyor :) bizimki de 2.100 dü 32 de. Çok merak ediyorum şimdi nasıl acaba diye.Çantam hazır değil haftaya hazırlarsam huzur içinde kendimi zamana bırakıp heyecanla bekleyeceğim ☺️İlk bebeğiniz mi
Lolilo MelisaMila ilk bebişim 🥲 valla her şeyim hazır nasıl rahatladım anlatamam hazırlayın bitsin bir an önce 😊 sizin de ilk bebiş mi
NiLayY3506 Lolilo bizde buradayız 😍 hatta şimdi hastaneden geldik gecenin bi vakti bi nstye girip çıkalım dedik 😂🥰 33+4 ama 40. Haftayı bekleyemicez herhalde. Tahmini 20 kasım ama 10 kasıma gelir gibi doğum pozisyonunu da almış 🥰 sağlıkla gelsinler 🧿🌺🤲🏻
Lolilo NiLayY3506 bu saatte bi atraksyon istedi herhalde bebiş nst ile 🤗 bakalın benim de salı kontrolüm nstm var inş doğum pozisyonu almıştır bebişim 🙏🏿
EczSinemltnlk Merve-kurt 14 Şubat mı sizinde son adet tarihiniz?😁 bizim eşimle 21 uğurlu sayımızdır. Yıl 2021,hamileliğimi de Mart 21′de öğrendim 21 kasım da gelsin çok istiyoruz ama bakalım kararı minikler verecek 🥰
Beyza_07 Lolilo 38 haftama denk geliyor 22 kasım ilk cocugum sezeryan oldugu için buda sezeryan olucak 38 haftada alıyorlar galiba doğumada :)
Lolilo Beyza_07 ne güzel nasıl doğum yapıcağınız belli ikinci sezaryen olduğu için 😇 benim ilk doğumum olcak beklemedeyim 😊
MelisaMila Lolilo Benim 2 :) bir kızım var. Dün onu kucağıma aldığımdan bel ağrısından uyuyamıyorum 🥲Bu haftalar öyle bir Araf ki insan haftalar geçsin bebiş sağlıkla doğsun da düzenimi kurayım diyor
Lolilo MelisaMila hee ikinci bebiş rahatlığı var siz de 😆 sağlıkla doğsunlar valla ben de nasıl geçicek bebişimle hayat düzenimizi kuralım diye bekliyorum 🙏🏿