Fhatice Lolilo 20 kasım benim doğum günüm 30 kasım bebisin tahmini gelis tarihi ama tabiki 20 sinde de gelmek isterse buyursun gelsin 🤣🤣
Lolilo Bebek-1234 işte 40 haftaya göre🤭 hem birbirimizden haberimiz olsun bakalım kim ne zaman doğurucak 🙂
Lolilo Bttll sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏿 sezaryene nasıl karar verdiniz? Benim doktorum henüz yorum yapmadı da
Bttll Lolilo benım ikinci doğum canım ilki mecburi sezeryan olmustu açılma olmamıştı hıc o yuzden şimdi boyle oldu 😊
Lolilo Hilal-95 benim de 40 hafta olursa ama sanki bemim ki 38de gelcek gibi 🐣 analık hissi mi ne bilemedim. Belki de 41de falan gelir diye korkup kendimi şartlandıryorum hahaha kim bilir 🤷🏻♀️
Hilal-95 Lolilo bnmde öle ya hissediyorm karnımın altında baskı oluyr acaba okdar beklemezmi felan diyorm ☺️Sağlıkla gelsin tabi ama 40 çok ya🤦🏻♀️🥰🤣
Lolilo Hilal-95 ayy benim karnım baya yukarda bebiş yan duruyo şöyle annelerini çok bekletmeden gelseler 😇🙏🏿 cinsiyeti ne bebişin
Hilal-95 Lolilo bnmki erkek 32haftada kafası aşadaydı ama bence dönüyor gibi doktor doğum pozisyonunu almış dedi bu aralarda ağrım oluyor ara ara baskı gibi onun dısında sıkıntı yok şükür senın cinsiyet ney🥰