Minisi @minikkoalammm#17997574 şişer mi kanar mi ne desen var 🤷🏼♀️ Sürekli kanama var gebeliğimin başından beri,normalmiş. Ağzımı açtığımda vampir gibi 😂
Bankacianne48 minikkoalammm papatya çayı demle içerken ağzında biraz gargara gibi yap yit sonra hangi taraf sisse o tarafa doğru yap hemen geçer
Shnern minikkoalammm bendede aynı durum var neden oldu anlamıyorum kaniyorda sismisler .. doktora da gitmeye çekiniyorum şu zamanda bekleyim bakalim
minikkoalammm Shnern ben gittim müdahale etmiyor cnm diş eti ağrısından da uyuyamıyorm şimdş sabah olsun eşimle acil bölümüne tekrar gidicm
Haticekara minikkoalammm hastaneler birşey yapmıyor ilaç kullanamayacağından dolayı sadece parola verip yolluyorlar kesinlikle dişçiye gidip diş etlerini temizlettir benimde 5. Ayımda oldu duramıyordum ağrısından temizlettim şuan 8. Ayımdayım herhangi bir ağrım sızım yok
esra572 minikkoalammm bennn hemde ortodonti tedavisi görüyorum fırça degdirmek mümkün değil ve tedavisi yok hamilelik te sadece augmetin yazdilar iltihap için oda fayda etmedu
Haticekara minikkoalammm dişçiye git hamilelikte diş etlerinde şişme oluyor bende de olmuştu diş etlerini temizlettir temizlettikten sonra da düzenli de hergün tuzlu su gargara yap hiçbirşeyin kalmaz
geucy Ben de yaşamıştım diş hekimi kanamasına rağmen diş ipi yapmamı tavsiye etti. Diş ipi yaptım, hindistan cevizi yağıyla gargara yaptım karanfil keskin geldi bana, o şekilde düzeldi
ozgeakkaya minikkoalammm Dene canım anneme diş doktoru önermişti inşallah faydasını görürsün düzenli yapmak gerek ama
minikkoalammm ozgeakkaya doktor kloroben gargara yazdı o çok rahatlattı acısını aldı damaklarmn inşAllah tamamen geçer cumaya kdr
Mom3834 minikkoalammm klorobeni gebelikte yazmıyoruz normalde, diş hekimine gebe oldugunuzu söylediniz mi ?
Mervesmsek22 minikkoalammm benim hamilelik belirtilerimin içinde vardı bu aderimin geciktiği süre içinde biranda diş etim kabarıp kanamıştı şuan 16 haftalık hamileyim bidaha da yaşamadım