hafsa2020 Sirvanaydiner bahçeli evlermiş baktım odalrını fln gezdiniz mi nasıl düşüneblirim orayı teşekkürler 😊
AyseFahriYalcn hafsa2020 tabiki gerçek çok memnun kaldım ben ikisinde de bunuda orda yapicam nasip olursa çok ilgili ve temiz biyer kapı süsu falanda veriyor üstelik hastaneden ckmadan kuaför geliyor sac makyaj için
SultanElmasDemirel hafsa2020 Ben avcılar Anadolu hastanesinde dogum yaptım. Aynı sizin gibi 32. Haftamda hem hastahane hemde doktor değişikliği yaptım. Dr. Özcan Karademir doktorumdu tek kelime ile mükemmel. İşini para için değil sevdği için yapıyor. Sizinle mutlu olup sizinle üzülüyor. Resmen abi gibi oluyor bu süreçte. Ayrıca hastasını çok iyi tanıyor. Sizinle ilgili tüm detayları kafasında tutuyor.elide çok hızlı :))Bidah dogum yaparsam kesinlikle Özcan Karademir. Ayrıca sgklı olarak sezeryan doguma 1500 lira ödeme yaptık. Muayene ücreti 65 lira. https://www.doktortakvimi.com/ozcan-karademir/kadin-hastaliklari-ve-dogum/istanbul kendis ile ilgili yorumları buradan okuyabilirsiniz.
masisi SultanElmasDemirel muayene ve doğum ücretlerini biliyormusunuz ? Doğuma kendisi mi giriyor ?Bende hastane ve doktor araştırıyordum reyapa gitsemmi diye düşünüyordum bir de bu hastaneyi araştırayım.
SultanElmasDemirel masisi Muayene ücreti 65 sezeryan 1500 normal dogum 1300 lira. Doguma kendi giriyor. Gece bile olsa geliyor doguma. Ekstra ücret talep etmiyor. Gidin bi görün diyorum baska birsey demiyorum :)