Mormenekse34 Daha once 14.gun yalanci pozitif cikmisti, bugun 15.gun dayanamadm yaptim yine silik cikti ama hâlâ mı igne etkisidr ya🙄
Selen23 Mormenekse34 testi atarmisn ni bakmak istiyorum ama büyük ihtimalle pozitif ignenin etkisi 12.gun gecer
Kubranur1234 Mormenekse34 ben 18. Gün yaptım hemde adetimin 3. Günü olması gerekiyordu adetim gecikmişti pozitif çıktı şuan 7 haftalık olduk
blueberyy00 Mormenekse34 iğne etkisi 14-15 gün sürmüyor canım doktorum kesin sonuç için 15. Gün yap demişti bana testini bi at bakalım
Kvser Mormenekse34 merhaba canımtebrik ederim gebesin gözünaydın 😇 bende 1 ekimde vuruldum bugün inanılmaz göğüs ucu hassasiyeti oluştu iğnenin etkisindenmidir acaba ? Sende de bu hassasiyet oluştu mu ?
Mormenekse34 Nklciliss1 yaa insallah reglime 2 gun var bekleyip kan veririm diyordm da yarin verecgm meraklandim
Ruya1106 Mormenekse34 Canm bayağı geçmiş bence pozitif. Bende ikinci aşılama surecindeyik ilki tutmadı bunda sanki dah da stresliyim. Birde umutlumuyum umutsuzmu hiç bilmiyorum . Senin nasıl gecmisti sürecin bir kaç güne aşılama olur benimde Allah’ın izniyle
Ruya1106 Kubranur1234 CAnM Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Asilamami yaotirmistin ilki mi tuttu
Kubranur1234 Mormenekse34 teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese rabbim hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻
Mormenekse34 Ruya1106 bu ikinci asilamam ayni asamalardi aslinda, gonalf kullandim hergun 75 ml yumurta 17mm olunca ovitrelle igne vuruldum Insallah pozitiftir🤲 senin icin de surec guzel gecer pozitif sonuc alirsin insallah🍀
Kubranur1234 Ruya1106 teşekkür ederim canım çatlatma iğnesi ve femara kullandım sadece aşılama yaptırmadım
Ruya1106 Mormenekse34 Benİm bu kez daha yorucu geçti ya psikolojik olarak daha hassasım.herseye ağlıyorum daha gergin keyifsisizm.ignelerden mi bilmiyorum.insallah bakalım yarın kontrolüm var hafta içi de aşılama olucak dedi doktorum
Ruya1106 blueberyy00 EveT buna katılıyorum zaten yoksa en geç 12. Gün regli geliyor bencede hamilesin.
Mormenekse34 blueberyy00 kan testi yaptiracagim yarin hayirlisi insallah Aksam testim bu sekildeydi https://www.hizliresim.com/5qq0a2g
blueberyy00 Mormenekse34 hamilsin canım yine yarın kan ver rahat rahat sevin içinde acaba olmadan ama ben 13. Gün öğrenmiştim bundan çok az hafif çizgiyle önceki gebeliğimde
Mormenekse34 Ruya1106 igneler ruh halini de etkiliyor kesinlikle stres yapma dicem ama mumkun degil benim de ayni🤷♀️ ben bikac gundur ise daldim calistim falan cabuk gecti gunler