alparslanannesii1661 ikimelekannesii22 sen biseyde yapmadın istedigimiz gönderiyi yorum yapma hakkina sahip degilmiyiz anlamadim😂
caganin_annesi alparslanannesii1661 kız valla bir şey de demedik. Kadını savunduk ama tüm postu okumadiklari için bizim yanlış bir eleştiri yaptığımz düşünülüyor herhalde. Neyse şimdi de bunlari konuşuyoruz diye askılancaz yeni açıldı zaten akdgajdh
alparslanannesii1661 Sabah 7 bucuktan beri temizlik yapıyorum haftam 33 söyleyeceklerim bu kadar… baya verimli bi gun oluyo elhamdülillah
alparslanannesii1661 ikimelekannesii22 gercekten bende öyle düşündüm hadi ben bossun dedimdw sen bisi dememistin 🤷♀️😂
caganin_annesi alparslanannesii1661 Bide instadan taliaya dedim ki kız gel kaos var geldi ay ben kaynımla yaşayamam dedi askı aldı gitti ahahahahahahahhshshs
caganin_annesi ikimelekannesii22 ay benimde yok iyiki yok elti sevmem akshskshsjsh kız napayım perdeleri yıkadım mecbur artık agliyorlardi nolur bir el at diye skdhjsh
caganin_annesi alparslanannesii1661 sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin kız söyledin mi ben hatırlamıyorum