caganin_annesi ikimelekannesii22 bende iyiyim aslıyı merak ettim dünden beri sesi yok acaba askıya mı alindi ya
caganin_annesi ikimelekannesii22 kız ama sen aşkı aldiginda ben seni etiketleyememistim aslıyı etiketliyorum
Mom87897 caganin_annesi selam kızlar 👋🏻👋🏻 Oğlumu doktora götürücem birazdan. Öksürüğü ilerledi ciğerlere inmeden antibiyotik versinler ya 🥺 siz napıyorsunuz
Mom87897 ikimelekannesii22 sağol canım. Grip olmuştu iyileşti ama öksürük başladı hafiften. 3-4 gündür de şiddetlendi. Ciğerlere inmeden götüreyim dedim iyiki gitmişim. Ağırlaşmış öksürüğü dedi. Biton ilaç antibiyotik alıp geldik
alparslanannesii1661 Kızlar günaydın askidaydimmm yazamadim aksi gibi bir hesabim daha vardi oda 1 ay önce askiya alınmış ve askisi daha açılmamış 🤷♀️ baskada hesap acacak e postam yoktu ondan goruyodum ama yazamiyodum
caganin_annesi alparslanannesii1661 ay iyi bari askıdan düşmüşsün biz iki gün beklemiştik akdhajdh ay bu sefer naptıkta askıya aldilar anlamadım
Mom87897 alparslanannesii1661 askıya alınmak için neler yapıyorsunuz ya😂 dikkat edelim yapmayalım biz de😂😂
alparslanannesii1661 caganin_annesi gerçekten bende anlamadim hic bisey yazmamak lazim demekki bide bi hesabım daha var oda 1 aydir askida ne alaka yani😂
alparslanannesii1661 caganin_annesi surekli görüyorum seni ama yazamıyorum yanimdasin dokunamiyorum cok sacma moduna girdim hahahahahahaha