Gamzeumay Kızlar öncelikle hayırlı cumalarımız olsun inşallah 🤲 çorludan olan arkadaşlara sormak istiyorum bu detaylı ultrason yaptıran varmı özel hastanelerde fiyat bilgisi ve kaçıncı haftada olduğu hakkında bilgi verebilicek birileri varmı ?
Beyzanurecer Gamzeumay çorludan değilim ama ikiz gebe olduğum için 1.800₺ gibi bir fiyat verildi bana.☺️
Beyzanurecer Gamzeumay biz de şaşırdık. Ama üç tane doktor ve hastane önerdi. Genel ortalama bu fiyatmış o hastanelerde.🤷🏼♀️
Seyma_88 Ben Ankara’da bi kliniğe randevu aldım 500 TL 21.haftanın sonunda gideğim takipli olduğum hastanede 780 TL istediler
Asyamira Gamzeumay merhabalar Çorlu’da 800 TL gibi bi rakam istendi ben tekirdag merkeze gittim Dr Özgür Bige kendi kliniği var gayet de ilgiliydi memnun kaldım 500 TL ye yaptırmıştım Nisan ayında ☺️
Asyamira Gamzeumay vatan hastanesine Emre Erdoğdu geliyordu 800 TL ydi orada, diğeri de ya Reyap tı ya da Vega ama tam hatırlamıyorum maalesef 🙏
Gamzeumay Asyamira bende vatana gidiyorum ama daha yaptırmadım çokmus fiyatı ya bklm kontrolüm var cuma günü sorucam fiyatlarini