Ayaz_Aybars_mom Kızlar öncelikle hayırlı cumalarımız olsun inşallah 🤲 çorludan olan arkadaşlara sormak istiyorum bu detaylı ultrason yaptıran varmı özel hastanelerde fiyat bilgisi ve kaçıncı haftada olduğu hakkında bilgi verebilicek birileri varmı ?
Beyzanurecer Ayaz_Aybars_mom çorludan değilim ama ikiz gebe olduğum için 1.800₺ gibi bir fiyat verildi bana.☺️
Beyzanurecer Ayaz_Aybars_mom biz de şaşırdık. Ama üç tane doktor ve hastane önerdi. Genel ortalama bu fiyatmış o hastanelerde.🤷🏼♀️
Seyma_88 Ben Ankara’da bi kliniğe randevu aldım 500 TL 21.haftanın sonunda gideğim takipli olduğum hastanede 780 TL istediler
Asyamira Ayaz_Aybars_mom merhabalar Çorlu’da 800 TL gibi bi rakam istendi ben tekirdag merkeze gittim Dr Özgür Bige kendi kliniği var gayet de ilgiliydi memnun kaldım 500 TL ye yaptırmıştım Nisan ayında ☺️
Asyamira Ayaz_Aybars_mom vatan hastanesine Emre Erdoğdu geliyordu 800 TL ydi orada, diğeri de ya Reyap tı ya da Vega ama tam hatırlamıyorum maalesef 🙏
Ayaz_Aybars_mom Asyamira bende vatana gidiyorum ama daha yaptırmadım çokmus fiyatı ya bklm kontrolüm var cuma günü sorucam fiyatlarini
Asyamira Ayaz_Aybars_mom Evet bana da fazla gelmişti açıkçası belki artmıştır bile 6 ay önceydi çünkü ☺️