Kubrakozcelik Merhaba anneler 27 haftalik gebeyim ve test sonucum pozitif çıktı olumlu tavsiyelerinize ihtiyacim var
Berlaysgl Kubrakozcelik aşılarını olmuş muydun canım. Geçmiş olsun🙏boş su boş v vitamini bide doğal antibiyotik kullan bir an evvel kurtulursun inşallah 🙏
Helpmee Kubrakozcelik bende 27 haftalık hamileyim 8.günüm bugün ve daha hastaneden bgn çıktım delta olmuşum soktorlar uat dedi ama dayanamadım artık sende git kanını aldır yatan gerekse yat
Handehilal Kubrakozcelik bende 36. Haftamda oldum hemde delta beslenmene çok dikkat et c vitamini meyve tavuk suyu çorba paça çorbası içine sirke, doğal süt alıp bal koyup içtim hatta sarımsakla kaynattım öksürüğüm kötüydü iyi geldi onun dışında doktor da kan sulandırıcı iğne verdi pıhtı sorunu olmaması için rabbim şifa versin atlatırsınız merak etmeyin
Kubrakozcelik Berlaysgl Berlaysgl tesekkur ederim malesef olmamistim en basindan beri doktorum onermiyordu ama artik korktugum icin haftasonu olmaya karar vermistim aşı olamadan covid oldum
Kubrakozcelik Helpmee gecmis olsun sizede cok mu agir atlattiniz da hastaneye gittiniz benim hafif atesim ve tum vucudumda agri var
Kubrakozcelik Helpmee benimkisi delta degilmis bu arada ozele mi gittiniz devlete mi nasil bir tedavi uyguladilar bir de oksurugunuz var miydi
Helpmee Kubrakozcelik canım benm nabzım cok yüksek tansiyonum baya düşüktü ve kandaki pıhtım fazlaydı ağır geçirdim kolay değil delta
Drylmhmt Kubrakozcelik belirtilerin neydi. Ben çok halsızım boğazlarım burnum 38 haftalık hamileyim 🥴
Helpmee Kubrakozcelik evet öksürük vardı özelde yattım sabah akşam antibiyotik ve kan sulandırıcı verildi
E_sra Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırsın Allah acil şifalar versin 🤲🏻🌸 Bol bol su,c vitamini,meyve onun dışında doktorunuzun verdiği c vitamini takviyesi alabilirsiniz.
Kubrakozcelik E_sra tesekkur ederim doktorumla hemen gorustum ve c vitamini takviyesi almam gerektigini soyledi o da sizin gibi
Kubrakozcelik Drylmhmt dun aksam hafif bir oksuruk vardi aldirmadim usutmusumdur dedim gece yatinca sabaha kadar agridan uyuyamadim belim bacaklarim kollarim omuzlarim cok agriyordu sabah hemen teste gittim ve gun içinde atesim yukselip indi surekli suan hala agrim devam ediyor ama atesim düştü ılık duşa girmiştim
Kubrakozcelik Helpmee cok kötü oldugunuz icin mi gittiniz yoksa iciniz rahat etsin diye mi gitmem gerekirse ne durumdayken gidecegimi bilmiyorum esim gidelim diyor ama suan sadece agrim oldugu icin gitmiyorum
gulsenimu bende 26. haftamda oldum bugun 9. günüm. Cok agir gecirdim oksuruk burun tikanikligi bas bel agrisi hepsi vardi. ama hastaneye yatirmadi doktorum. evde oksimetre ile oksijen olcumu yaptik ateş takibi yaptik. parol d vitamini c vitamini ve kan sulandirici igne verildi. bol sivi beslenme ve moralimi yuksek tutmami soyledi. benim bir de erken doğum riskim var serklajliyim bugun biraz daha toparladim koku cok hafif almaya basladim…
Kubrakozcelik gulsenimu sizede cok gecmis olsun ilk günden mi kotuydunuz yoksa gun gectikce mi agirlastiniz insallah bebeklerimize saglikli bir sekilde kavusuruz. Asiniz var miydi