Sld-kocbay Zuzuzjzjhx doktor 12 haftaya kadar normal oldugunu soyle 😢 işlah bundan sonra rahat bir hamilelik geçirirsiniz
Gozde0010 _gmzenur_ ya bnim degerim adetin ucungu gununde 707 sonra bigun snra sancim oldu baktk 1265 sizce nrmalmi yemin ederm ben bise anlamadim ya
_gmzenur_ Gozde0010 Normal bence canım 2 gün sonra vermiş olsaydın zaten değerin 1500 üzerinde falan çıkardı sancı bende de oluyor hatta adet günü kanamam oldu iğne vurdular şükür 2 gün sonra geçti🤲🏼
Srhkmc Snnx Merhaba, bende 5+5 haftadayım. Özellikle geceleri tahammül edemeyeceğim şekilde kasılmalar oluyor. Doktoruma sorduğumda bebeğin yerleştiğini bunun çok normal olduğunu söyledi. Bazen 11.haftaya kadar sürebiliyormuş ☺️ Hiç endişe etme 🤗
Momofelisa Srhkmc ay canım benzer şekilde gece yatakta belimden kasıklarıma vuran çok şiddetli sancılarım oluyor. Nefesimi kesiyor diyebilirim. Allahtan 3 4 dk sürüp geçiyor. Doktor bana da rahim genişliyor dedi ama insan tedirgin oluyor yine de.
Snnx Srhkmc canım benimde arada oluyo hatta bugün böyle karnım yırtılıyor gibi sanki bebek büyüdüğü için diyorlar ama bakalım
Momofelisa Zeynepp-krd sizinle aynı zamanda gidiyoruz benim de geçen pazartesi kese göründü, bu pazartesi kalp atışını görmeye gideceğiz inşallah. Benim ara ara ciddi manada adet sancısı gibi bel ve kasıklarımda ağrılarım oluyor. Resmen nefesimi kesiyor. Ama bir çok kişi bu dönemlerde benzer şeyleri yaşıyorlarmış.
Momofelisa Ayseguldev merhaba bende bugün 5+5 oldum sizin gibi. Kalp atışı İçin doktor pazartesi gel daha iyi olur dedi. Siz görebildiniz mi bugün?
Ayseguldev Momofelisa alttan muayeneyle keseyi gördük karından gözükmedi 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi Canım
Srhkmc Momofelisa Evet özellikle geceleri oluyor. İnternetten baktığımda düşük olma ihtimali vs diyordu çok korkmuştum. Ama her zamanki gibi Google şeyleri başın ağrısa kanser belirtisi olarak önüne sunuyor. O yüzden en doğrusu doktoruna sormak danışmak ☺️ Şu an rahatım hatta ağrıması rahatsız bile etmiyor onun var olduğunu hissediyorum ❤️
Busenaz15 Zeynepp-krd ben kaç haftalık onu bile bilmyrm sanırım 3 kan verdim kanda beta 402 çıktı sizin kaç çıkmıştı ☺️
Almla Snnx merhaba canm bende Ağustos ayında rahim filmi çekilmiştim persembe günü test yaptm pozitif çıktı 🤲aynı zaman da bende de polikistik ower var canm hayrlı olsn kan değerin nasılcıktı
Snnx Almla canım sanada hayırlı olsun rabbim bağışlasın inşallah benim 1200 çıkmıştı adetime 5 gün geçikmişti öylesine yaptığım test sonucu öğrendim keseyide gördüm çok şükür bende Eylülün 3 de çektirmiştim rabbim kavuştursun bizi yavrularımıza 🤲🤲🌸
Busenaz15 Almla adetime 3 gün kala vermistim erken gebelik testim çift çizgi çıktı hemen gittim kan verdim sonuc öyle çıktı normal yani dimi
Almla Busenaz15 iyi çıkmış canm benm çok garip ben 26 Ağustos da rahim filmi çekildim tam aşılamaya başlıyorduk asılama için ilaçları falan aldık 17 eyülde kan verdım negatif di sonra adet olmadm 7 ekimde kan verdım 404 çıktı doktorum güzel dedı Pazartesi tekrar kan ver dedı ama ben yarın vercem muhtemelen geç döllenme falan oldı polikistik ower var geç ve düzensiz bir adetım var