Ceydaysn Gulcingezer benim reglden on gün önce çıktı hem normal hem erken gebelik testi hem de kanda 🙂 tabi değerin yükselmesini beklemek stresliydi , erken farketmenin tek kötü yanı sanırım
Gulcingezer Omay0707 iyiyim kuzum bn regl olcakmisim gbi agrim var 4 5 gun vsr daha anlamadim sen nasilsin naptin
Gulcingezer Omay0707 yap bakalm bi ne cikacak benim negatifti 3 gun once yaptigim ama bgun regl agrisi gbi biseym var anlamadm
Omay0707 Gulcingezer benimfe 3 gün önce negatifti belki bir umut diye yapıcam test alabilirsem🙄sende varsa sende dene ben genelde regl ağrıları yaşamam olurken
muge1661 Gulcingezer kızlar sizi merak ediyorum takip ediyorum gerçekten inşallah hayırlısıyla olmuştur🤲🏻🤲🏻 Güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰 @Omay0707
muge1661 Gulcingezer benim adete 8-9 gün var ama son 4 gündür sol kasığım ağrıyor çatlamadan 2 gün sonra başladı bu neyse. 🤷🏻♀️
asude456 Gulcingezer benım ilk hamileliğimde bir hafta kala çıktı ikincisi adet gecikmesinden 10 gün sonra çıkmıstı
Gulcingezer muge1661 @Omay0707 sagol canim benim bizim regl’lerimiz aycanla bir ama test yapmadik bekliyorm bnde bir iki gun daha bakalm ikimizden de haber yok henuz bekliyoruz🥰🥰🙏🏻
Gulcingezer muge1661 hayirlisi olsun ins olmustur bekle bakalm biraz daha kendini dinle ama bi o kdar da rahat ol stres yapinca olmuyor gercekten biraz daha zaman gecsin regl 3 4 gun kala yaparsn sende ins 🥰🙏🏻🙏🏻