Rumrumrum Gulcingezer geç döllenme ye bağlı değişebilir ama ben adete 6 gün kala öğrenmiştim ama aşırı silik şekildeydi yani 1 gün önce yapsam çıkmayabilirdi
Gulcingezer Rumrumrum ben ilkini ogrendigimde bir hafta once ogrenmistm ama bu sefer belirtim olmadigi icin bisey hissetmiyorm maalesef 🥺
Gulcingezer mavi0811 al benden de o kdar ilk gebelikte asiri gogus hassasiyeti olmustu bu ay bisey yok ya
mavi0811 Gulcingezer belirtisiz gebelik olurmu bilemedim kuzum valla kac aydir deniyoruz yok yok yok😒
Minigim24 mavi0811 her gebelikte ve her gebede aynı belirtiler olmaz kuzum kimisi sıfır belirtiyle adet gecikmesi sonucu anlıyor 🤗
Gulcingezer mavi0811 olmaz gbime geliyo ama ilkinde yasadigim icin az cok insan gissediyo biliyo bu ay yok
Minigim24 Gulcingezer olsun umutsuzluğa kapılma lütfen nerden biliyoruz belki vardır sabır en güzeli ❤️
Berlaysgl Gulcingezer bazen insan hissetmiyor hiç bir belirti Bi bakmışsın hamile bide öyle düşün ilk kaybından dolayı belki de psikolojik böyle düşünüyorsun ilk gebeliğin den tanıyorum seni canım ama inan herşeyin hayırlısı olsun 💜🥰
Ece_ege Gulcingezer illaki değer yüksek çıkabilir ama önemli olan keseyi ve kese içindeki bebek onunda beklemen gerekecek her türlü bekletirler seni benim gibi sabırsız isen ben günüm geçer geçmez kanda öğrenmiştim hayırlısı olsun inşallah
Gulcingezer Selda22 14 15 koyu 26 catlamis gbi duruyo silik geldi ama yarin tekrar bakalm canim bgunu degerlendir mutlaka