BuseTrkhan Kızlar 16 haftalık gebeyim her sabah safra kusuyorum migdem uyanır uyanmaz bulanıyor neden böyle oluyor sonra geçiyor hep sabah bulantıları çekiyorum🤮🤮
sudamlasi BuseTrkhan hamilelikte olur mide bulantısı 9 ay kusan var maalesef belli ki bulantıların tam anlamıyla geçmemiş ama geçmek üzere🙂miden boş oldugu için sarı su kusman normal😊
Dlrsdzynpzll BuseTrkhan ilk gebeligimde 16 2. De 18 haftaya kadar daha sonrada ara ara devam etti o kusmalar safrayi cikarinca insan yeniden dogmus gbi oluyor anneligin zor yanlari basliyo iste
Tezgelsenay BuseTrkhan 38 haftaligim ara ara sabahlaro aç olunca safra kusmalarm devam ediyor açken oluyor sanirim ☺
BuseTrkhan Hatunnn ama canım her sabah böyle oluyor , uyanır uyanmaz 5 dk geçmiyor direk çıkarıyorum allahtan ki safra 🙄
Hatunnn BuseTrkhan bnm 1 hafta kadar surmustu canmm ozaman baska bse olabilir bi gorun doktora dahiliyeye belki
esraksr Aynı dertten bende müzdaribim 13+1 olduk hala aynı her sabah aynı kalkar kalkmaz safrayı çıkartıyorum ama iyikide çıkartıyorum diğer türlü gün boyu bulantım oluyo malesef
BuseTrkhan esraksr aynen sonra rahatlıyorum 😬 ama safra çıkarmak çok yoruyor çok halsiz bırakıyor beni😔😔
Duamm BuseTrkhan Bende çok çektm o kusmayı açıktgm zaman yada direk uyanınca yeterki gözüm açılsın halada arada bi oluyo 33haftamdaym normal yani