bugo Arkadaşlar merhaba, bugün bir arkadaşım sen sezeryan olacaksın sütün hemen gelmez dedi. Sezeryan olupta sütü hemen gelen yada gelmeyen oldu mu? Napmak gerekiyor bilemedim şimdi üzüldüm mama vermek istemiyordum bebeğime🙄
Melikemreclk bugo zaten normal.olaninda hemen sut gelmioki arkadaşım normal oldu sütü iki günde anca geldi yinede sık sık ne kadar emzirirsek o kadar süt erken gelirmiş benimde büyük ihtimalle sezaryen ama korkmayın kimseyi dinlemeyin🤣🤣
Melikemreclk bugo Ve bir tanidigimda bebek aç kalırsa sarılık olur demişti hastene çantama mutlaka mama koy demisti
Sermec27 bugo ne değişik bir arkadasınız varmış 3 bucuk ay önce sezaryen oldum oğlum yanıma gelir gelmez sütüm geldi arkadasım normal yaptı 3 gün sütü gelmedi ya da ablam sezaryen oldu 2 gün sütü gelmedi yani süt gelmesi doğum sekliyle alakalı değil
Pambix bugo Benim ilk dogumumda gelmişti. İkincide bakalım inşallah hemen gelir. Bir iki gün öncesinden sabah akşam süt çayı iç canım
Nihal42- Melikemreclk bende sezeryan oldum ve bebeği hemen memeye aldım cok cokladı az az gelmeye başladı sonraki günler geldi. Mama mutlaka çantana koy ama. Süt öyle çok gelmez aç kalmasın bebeğin. Hipp mama alabilriisn
Beyzinur Melikemreclk Bnde dogum yapcam hangi mamadan almaliyim vede aptamil fln var ondanmi alsam acaba hip ve sma mama ozelligi ne
EsinEmirEdiz Benimde ilk doğum sezaryen oldu hemen geldi bebek ne kadar emmeye istekli olursa o kadar kolay geliyor bence önemli olan memeyi doğru tutturmak şimdi ikinci gebeliğim iki hafta sonra tekrar sezaryen olucam şimdiden süt çayları içmeye başladım mama almayı düşünmüyorum o bence çantada olduğu sürece verilir bebeğe eğer çok gerekli bı durum olursa zaten hastanelerin dibi eczane dolu eşim gider alir
Pambix Herkes mama al demiş ama bence mama alma zaten bebeğin kan şekerine düzenli bakılıyor aç olup olmadığıni anlamak için. Benim öyle olmuştu . Eğer Dr gerekki görürse mama alın der uygun mamayı siyler mama heryerde satılıyor zaten o anda gider alırsın canim kendini mamaya sartlama
Tazeanne0134 bugo canım bende sezeryan oldum öncelikle hayırla sağlıkla gelsin bebeğin ama alakası yok sütün sezeryan doğum ile bünye meselesi o benim hemen geldi ve çok şükür hiç süt sorunu yaşamadım elhamdülillah herşeyi yedim süt olsun diye ama en başta da suyu çok içtim kimseye kulak asla öyle de düşünme sütüm olacak yetecek ve ben emzirecem hep diye düşün
Malidlgz Benim ikinci üçüncü günü azad azar geldi tabi on süt bu klostorum ağız sütü beyaz süt hemen gelmiyor emzir bol bol canım gelir Allah’ın izniyle
bugo Herkesin bünyesine göre değişiyor heralde ve ben şuan sabahları kalktığımda tişörtümde süt lekesi görmeye başladım yani ona rağmen gelmez deyince korktum ne bileyim🥺 mamaya şartlanmamak için dediğiniz gibi mama almayayım en iyisi duruma göre eczaneler yakın.. süt çayları diyenler olmuş onları hiç duymamıştım tam isimleri nedir acaba aktarlardan mı almak lazım🤔
silakabadayi bugo ilk gebeliğimde bende sezaryen oldum sütüm de hemen geldi şimdi ikinciye hamileyim göğüslerimden ara ara süt geliyo bence hiç stres yapma hemen de öyle mamaya başvurma bence gelmese bile hastanede ne yapmak ne vermen gerektiği konusunda bilgilendirme yapıyorlar he hiç olmadı yakınlarında illaki eczane oluyo hemen alınabilir bişi
Sblatc bugo normal doğum yapanlarda da hemen gelmeyebiliyo. Takip ettiğim bütün ebeler burda düşünceninde çok önemli olduğunu söylüyo. Yani nasıl düşünürsen öyle olur. Sezeryanda sonra süt gelmez diye koşullama
Nymphadoraa bugo merhaba ☺️ Hamilelik boyunca göğüslerim hiç büyümedi normalde de büyük değiller. O yüzden sütüm olmaz diye düşündüm hep. Sezaryene girmeden önce hemşire gelip baktı ve sıktı. Sütüm geldi hemen çok şaşırmıştım. Doğumdan çıktıktan sonra da hemen emzirmeye başladım hala daha emziriyorum.
Melikemreclk Nymphadoraa Benim gohsumde çok minnak normalde ve buyumedilerde bende nasıl emicek die korkarim hep ama meme ucum baya var
Kubra-66 Kizlar benim gogsumde sanki hic hamile degilmisim gibi sut olamayacakmis gibi sert de degil normalmi 😊