Tgcehalil Kızlar merhaba bilen bilir belki doktor 3 ay doğal yoldan denememiz için gün vermişti ama 2 aydır adetime 10 gün kale ilk önce kahveringi leke ve sonra koyu kana çeviriyor başına gelen var mı acaba sebebi nedir
Imasleeper Tgcehalil benımde öyle oldu hep ya sebebini bende anlamadım internetten baktığımda bi önceki aydan kalan beklemiş kan geliyor yazmışlar ama bilemedim
Gul3346 Tgcehalil gebelik istediğinizde spermler sürekli rahim içinde hareket ettiği için rahim hareketlenip lekelenme ve kanama oluyor normaldir. Bende reglime 10 gün kala ara kanamam olmuştu. 4-5 gün sürdu. 1 ay sonra da hamile kaldım
BMelek Tgcehalil surekli oluyorsa polip myom kist tarzi seyler yapabiliyor doktora ne zaman gorundunuz acaba en son? Ara kanama olmasini istemiyor hic bir doktor bir sikintiyi isaret ediyor
Imasleeper Tgcehalil ama şöyle diyim o gelen kan sayesinde hamile olduğumu anladım çünkü adetime yakın gelmeyince bu sefer oldu sanırım dedim 😂
Imasleeper Tgcehalil evet hamile kalmadan önce oluyordu zaten. Olmayınca anladım hamile kaldığımı. Denediğiniz şeyler var mı kalmak için? Ben 1 sene uğraştım Q folin folik asitini ve soğan suyu içtim bi kaç ay sonra kaldım şükür. Yazdığım folik asit yumurta çatlatmaya yardımcıymış