Yagmurdkc0315 28+5 haftalık gebeliğim var bugün hareketleri o kadar cok az ki sizdede bı haftalarda oldu mu böyle birşey
Kumsal0920 Yagmurdkc0315 her gün aynı olmuyor maalesef biz dün gece hareket etmiyo diye acil yolunu tuttuk uyuyormuş kızım macera aradık geldik😂😂 eğer gün içinde 15 kere falan hareketini hissetmezsen acile gidersin
Zehraspl Yagmurdkc0315 canim o uyuyodur bu haftalarda uyuyo bebekler o yuzden azaliyo hareketleri ama icin rahat etcekse doktoruna bi git kontrol etsin
Senanrrr_06 Yagmurdkc0315 canım benimde aynı 28+6 benimde Birgünümüz hiç tutmuyor gerçekten birgün çok hareketli hissediyorum 2 gün doğru düzgün yok tatlı yiyorum sola yatıyorum ama bazen yinede hareket etmiyor aile hekimine kalp atışını dinlemek için gidiyorum direk doktoruma sordum normalmiş uyuyormuş
Sude-96 Yagmurdkc0315 Ben de 29 haftalığım aynı şeyler bazen oluyor bazı gün hiç durmuyor bazen hiç oynamıyor çok az oynuyor yani ben şey yapıyorum karnıma böyle Tıktık yapıyorum hani bastırmadan tabii ki ismiyle sesleniyorum ismini erkenden koyduğum için anlıyor galiba hemen tepki veriyor sizde onla iletişim kurarak hareket alabilirsiniz bence
Yagmurdkc0315 Kumsal0920 bugün 4 veya 5 sefer oldu diğerler günlere göre çok az hareketleri ama neden bilmiorum
Yagmurdkc0315 Zehraspl dün çok güzeldi hareketleri uzandığında veya elımı karnıma koydugumda çok güzel hareket ediyordu bugün öyle değil neden bilemedim
Ayseacibuca Geçen günlerde bende aynı konuda kendimi telaş ettirdim gün boyunca hareket etmedi korktum tatlı birşeyler yedim eve gidince uzanınca hareketlendi muhtemelen uyuyordur telaşlanma