Dua Selamlar güzel günler herkese ✋🏻 Bebek hediyeliği olarak ne yapacaksınız ben keçeden dolap süsü ya da kokulu taş düşünüyorum ama çok mu basit yapanlarınız var mı artık başlamak istiyorum sonra vaktim olmaz diye bana önerebileceğiniz neler var YouTube Pinterest ve Google dan epey araştırdım aslında ama sizlerden de fikir almak istiyorum şimdiden teşekkürler 😊
Ladess Dua ben kokulu taş yaptırıyorum kutulu ,ister magnet ister askı olarak kullanılabiliyor,birde ismine özel çikolata hastane için bu kadar😇
Yonca88 Dua hiç birini yapmayacağım tüm masrafları tema vakfına bağışlayacağım 🤗 milletin göz zevki için gerek yok diye düşünüyorum. Kaç kişi o magneti yada taşları saklıyor ki yıllarca. Oğlum doğarken dünyaya iyilikle doğsun 💙 tabi yaptırana da saygım sonsuz bu benim düşüncem 😇
Dua Ladess hayırlısıyla ve sağlıkla doğsun bebeğiniz inşallah ben de kokulu taşı kendim yapmak istiyorum ama işte hangi malzeme ne kadar lazım olur bilmiyorum araştırıyorum ama denk gelmedim siz nerden yaptırıyorsunuz acaba
Ladess Dua kendim inanılmaz beceriksizim bu konuda o yüzden hiç düşünmedim bile instagramda bir sayfa buldum orda yaptırıyorum
SevdenurTirasci Dua kokulu taş ı bu aralar herkes yapıyor gibi geliyor keçe daha zor ama daha güzelmiş gibi :))