Fundabshn Merhaba kızlar 28+1 haftalığız sizde kıyafetleri ne zaman yıkayıp ne zaman hastane çantasını vs dolabını hazırlamalıyım ? Siz ne zaman yaptınız yardımcı olur musunuz bana bu konuda önerilerinizi bekliyorum 😊💐
Imasleeper Fundabshn ben Allah kısmet ederse 34. Haftadan sonra ayarlayıp kaldırcam dünya hali belli olmaz erken doğum olabilir hazırlıksız yakalanmak istemem planlı yaşayan biri olarak çatlarım valla hastanede 😂
mutlugebeee Fundabshn 32+2′yim dün başladım eksikler var daha ama çoğu tamamlandı gibi, 1-2 haftaya da tamamlayıp kapatırım çantayı🙏🏼
Fundabshn Imasleeper Bende 30 diye düşünüyordum sizce erken midir hani yıkaması var ütülemesi var vs falan derken yavaş yavaş yaparım diye düşünmüştüm 😊
Imasleeper Fundabshn Oluuur niye olmasın bence. Nasılsa ütüleyip kaldırıyoruz çantasına doğuma kadar açılmamış öyle duruyor nolcak sankiii
Suhedaaaa1234 Bende şu an 35 haftalığım 31-32 de hazırladım kızımı 35 de doğurmuştum ansızın erken dıgum olmuştu çok kötü okuyor hazır olmayınca alel acele ne koyduğumu bilemedim 😏
Suhedaaaa1234 Şimdi herşeyim hazır zaten son haftalarda çok ağırlaşırsın canım 30 dan sonra ufak ufak başla derim ben ☺️
aylul0 Fundabshn 33-34 gibi hazır olsa iyi olur, ben daha erken yaptım ama sabırsızlıktan tabi o da 😂
Fundabshn aylul0 Bende çok sabırsızım şimdiden bile hazırlamayı düşünmedim değil sonradan buraya yazıp sizlerden fikir alma kararı aldım 😂😊