Bbebegimibeklerken Kızlar dualarınızı eksik etmeyin mübarek cuma günü 37+ 2 yim tansiyonum muayenede yüksek çıktı doktorum yatışını yapıp suni verip başlatalım dedi şimdi hastaneye geldim çok tedirginim lütfen dualarınızı eksik etmeyin 🙏🙏
Mavi34 Bbebegimibeklerken geçmiş olsun varmıydı tansiyon sorununuz daha önce! Bugün kaç çıktı ki doğumu baslatiyorlar
Imasleeper Bbebegimibeklerken inşallah sağlıklı sıhhatli ve kolay bi doğum gerçekleştirirsiniz ❣️ Dualarım sizinle 🤲🏻
Sblatc Bbebegimibeklerken Rabbim yardımcınız olsun kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Bbebegimibeklerken Mavi34 hamile kalmadan önce yoktu hamilelikte hep sınırda gitti bugün 16 10 çıkınca doktor bekleyemeyiz artık dedi
Bbebegimibeklerken Alparslaninannesii amin Allah razı olsun herkese kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah 🙏🙏
Alparslaninannesii Bbebegimibeklerken amin cnm banada dua er inşallah hamileyimdir gerçi o sancıyla aklına gekmez ama yinede aklından bir geçir bu ay sağlıklı bir gebelik yasayim
Bbebegimibeklerken Alparslaninannesii tabiki inşallah ederim aklıma geldikçe Allah nasip etsin sağlıkla bir an önce 🙏🙏
Kubra-66 Bbebegimibeklerken Allah yardimcin olsun canim sagsalim kucagina alirsin insallah ben de yuksek tansiyindan 37.haftayi bekliyorum ama bebis ters pozisyonda sezeryan dediler bana
Alparslaninannesii Bbebegimibeklerken amin cnm benim inşallah çok teşekkür ederim sende bir nefeste kurtul inşallah