Sybabyss Kızlar 85 bedenim normalde suan 8 haftalıgım sizce doguma kadar kaç beden olurum😂 ve goguslerım buyuyunce hep öylemi kalcak doguruncamı incek ne zamana inicek
Nzr06 Sybabyss valla canım 20 haftalığım 80 beden takıyorum göğüslerm aşırı şişti büyük bedwn bilerek almıyorum büyümesinler diye daha fazla 🤣
AdenEva Sybabyss ay ne güzel herkesin göğüsler büyümüş küçük göğüslülerin gözü yaşlı 🥲 benim göğüslerim 80 beden falandı hala aynı 😂 biri birazcık daha büyük hatta
birmavihikayesi Sybabyss 33 den sonra bu kadar büyüdü doğumdan sonra süt girip daha çok büyüyormus 🤣🤣🤣 kendimi damizlik inek gibi hissediyorum zaten 🤣
Elbet-birgun-kavusacagiz Sybabyss yaa bende 8 haftaya girecem ins. Goguslerim basta serti sonra pörsudu niye boyle olduki 🤣🤣
birkizbirerkekannesi Sybabyss büyüme oluyor, ama emzirme yani süt bitince pörsüyor, öncekinden bile daha küçük olabiliyor 😅 keşke oyle kalsalar 😁
Deletedmom_33 Sybabyss 90′dan 95′e çıktım henüz 20+1′im. Son haftalarda alcam bu yüzden emzirme sütyeni 🤣🤣
gulcan_ucur Ben 75 tim anca 80 oldu 1 yil goguslerim simdi yeni kestim sutten hemen 75 e geri dustu ama porsume sarkma olmadi hic 😄