PIG Biz bugun 32 hafta olduk.. Cok sanci cekiyorum uzandigim yerden duramiyorum..32 33 haftada dogum ola biliyomu?? Hala hic bir hazirlikda yapmadim
PIG Mavi1 toparlaniyor bebek bi tarafa agridan oluyorum uzaniyorum biraz rahatlanim diye.. Tuvalete bile zorla duruyorum 1saniye 1 çişden bikdim artik
PIG ZeykemKaya doktorun kafasina bi tas tatilde hanim efendimiz ayin sonunda gelicek bende galiba kendim evde doguracam bu cocugu
PIG Rasev he)) He bawa duwdum hekimin boyun yere soxum gedebeydedi virilmiw hacana gelesi. Gij gij yuxu gormeydem ta sancilanram men
PIG Rasev men bakida yawiyram bura kocmuwem ozum sumqayitda qalirdim.. Proata hekimim rayonda istirahetdedi...Hele bir hazirlig gormemiwemee ele lewdenrem ora bura😐
Rasev PIG eyer sancin çoxdursa ged hansi xesdexanaya gedeceksense uziye dus nstye baglan gor ne olr nst bizim dilde nedi hec mende bilmireme😂
PIG Rasev gelir gedirdee zobile qalsin suyumda yoxduki deyem suyum wirhawirdi belke tonusdu neblim daw kimidi qarnim agriyir terpene bilmirem awagdan gelir sanci olrem day sora ceklir...Heye bular addim bawi nst zad derle rbaw acmiram😂
SevdenurTirasci PIG ben bir yazı okudum eger sancılarınız uzanınca ve dinlenincede geçmiyorsa doktorunuzu arayın diyordu sizde arayın bence bi