Halimeege deno1 ben hem kayinababamin hem babamın ismini koydum yanlarinada birer isim koydum Mustafa Ege 💙💙💙 Osman Efe 💙💙💙
ecemsmom deno1 neden koyuyorsunuz ki onlar mı istiyor 😂 ben hiç anlam veremiyorum böyle şeylere 🙄🤦♀️
deno1 ecemsmom bizim aklımızda yoktu esim cok yıkıldı ölümüne bende hamileydim cinsiyet belli değil di erkek olunca esim bi nebze koyacam dedi biraz daha avutabildi bu durumu onun açısından baktığımda belki biraz daha iyi olur diyorum
Krizantem10 deno1 benimde kayınpederim vefat etmiş. Bizde eşimle anlaşarak hem onun hem de kendi babamın adını koymaya karar verdik.2 dedenin isimleri olacak
MuucizeminAnnesii deno1 kimse söylemeyeceği halde bizde ismini verdik 😅 eski düşünce olduğu için isim söylenmiyo onlarda o durumda bile illa ismi konulacak denildi. Bizde koyduk ama kimlikte isim gececek o kadar 😅
elifff211 deno1 maleseff bende varımm eşim tutturdu ikinci ismi koyalım ne yaptıysam vazgeçiremedim ama seslenmem dedim ne gerek varsa koymaya artık ama işte 😂
Gonul_1 Mom6272 ben ölen birin yeni doğan minicik bir bebeğe koyulmasına aşırı karşı ve tepki gösteren biriyim bu sizin tercihiniz tabi şöyle düşünüyorum o insan yaşamış ve ölmüş ne şekilde olursa olsun o vardı ztn o isimde neden yeni doğan bir bebeğe koymak istiyim ki
Mom6272 Gonul_1 ölen kisi babansa onu evladının isminde yaşatmak istediğin icin olabilir. sonuçta bütün isimler ölmüş birilerinin de ismi.
cozgecan deno1 bende eşimin ikinci adını ve babasının adını koyacağım, babamız rahmetli oldu ama çok severdim dünyanın en iyi insanıydı huyu karakteri benzemesini dileyerek koyacağız, eşimin adı da Can daha güzel uydu yakıştı böylece karar verdik ❣️
llFatma deno1 Aile buyuklerin ve akrabaların isimlerini koymak tercihim değil Allah’tan eşim de sevmiyor koymayı. Kendi begendigimiz ismi koycaz biz
MerveNur- deno1 kayınbaba değil ama onun babasının adını koyacağız biraz da benim dedemin adı var ikisini harmanlanmış olduk 😂😂