Papatyamevsimi-89 Arkadaslar ilk defa iki gündür midem çok kötü..Çok acıkıyorum ama yedikten sonra bulantı oluyor..Midem de yanıyor..Yemek pişirirken yag kokuyor böyle tuhaf oluyorum..Gece çok terliyorum ve sabah uyandığımda dönüyorum.. Bu durumda olan varmi?
Meryemtrksoy Papatyamevsimi-89 canım bende 29. Haftadayım karnın çok acıktığı zaman oluyor bendede bi acıkayım unutuyorum bazen işten güçten sonra midem bulanmaya başlıyor yedikten sonra da geçmiyor aynı dert bende de var yedikten sonra bide ağrı yapıyor 🙄
Mervekrby Papatyamevsimi-89 29 haftalığım benim de 1 haftadır falan böyle gece yemekten sonra çok kötü oldum hem midem yanıyor ama nasıl hem de midem bulanıyor aşırı kötü oldum sabah geçiyor 3. Hamileliğim ama bu beni süründürüyor 😅
Meryemtrksoy Papatyamevsimi-89 mide yanması çok normal ama artık dik oturmaya çalış çok miden yandı mı soda iç hemencik geçiyor bende terleme yok çok şükür de ağrı çok oluyor bende de o yüzden sık sık yemek lazım bebiş acıkınca mı oluyor acaba diyorum bende