Aurora_ Kızlar ben iki düşük sonrası İstanbul Zeynep kamil hastanesinde genetik test verdim. Henüz sonuçlar çıkmadı. O hastanede genetik test verip sonuç çıkanlar var mı? Ne kadar sürede çıktı?
2melekannesi_ Aurora_ ümraniye eğitim araştırmada yaptırdım 1,5 ayda çıktı hemen hemen her hastanede 1-2 ay süre veriyorlar
Senademir04 Aurora_ ben Konya’da yaptirdim daha bu sene içinde Martin başında verdik ağustosta aldık pendemiden dolayı çok geç çıkıyor
papatya56 Aurora_ İki genımde pıhtılaşma var iki kere düşük yaptım 6+5 gunlugum hamılelıgımı öğrenir öğrenmez igneye coraspine başladık
Eduedu Canım ben nisan gibi vermiştim daha yeni çıktı sonuçlar internette sonuç yazıldı diyor ama sonucu göstermiyor
Senademir04 Aurora_ tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım ilk 9.haftada düşük oldu Dr herhangi duruma karşı genetik test vermemi istedi verdim sonucun ağustosta çıktı adet olunca çağırdı Eylül’de adet Ken gittim şuan transfer oldum 2.yi inşallah bundan iyi bir sonuç alırız
Aurora_ Senademir04 bizim sonucun çıkıp çıkmadığına bakmak için internet adresi verdiler oradan kontrol ediyorum sürekli ama çıkmadı. Trombofili paneli 6lı test ve kromozom testi vermiştik trombofili paneli çıktı 1 genimde pıhtılaşma var ama kromozom sonucuna göre hareket etmek istedi doktor. O da çıkarsa ona göre hareket edeceğiz