FusunF Eşim döner yaptırmaya gtti yemek istiyorum ama korkum var nedense dışarda birşey yiyince neden böyle sizde oluyor mu dönerinde bir zararı olmaz diye düşünüyorum ama işte canımda cekiyor😂 korkuyorum 🥺
marbling10 FusunF biz öğlenleri hep dışarıda yiyoruz ne gibi bir zararı olabilir ki? Temiz olmayan yerlerde yememeye dikkat etmek lazım tabii ama dışarıda yenmez diye bir şey yok
Aysegul9371 FusunF güvenilir yerse yeyin tabi. Ben hala döner tantuni yemedim hiç dışardan evde kendim yapıyorum çoğu seyi
Zehraspl FusunF valla ben her seyi yiyorum canim istedgnde disardan soyleriz yada lokantaya gider yeriz aramam oyle şeyleri ciger haricinde her seyi yerim yani
lunam Sıkıntı olacağını sanmam. Ben çalıştığım için öğle yemeklerini mecbur hep dışarda yiyorum. Sıkıntı olacak olsa ben mahvolmuşum demek ki 🙈😁
begonvilko Ben de dışarıdan sık yiyenlerdenim ama bildiğim ve güvendiğim yerlerden yiyorum. Zincir restoranlardan ve dondurulmuş ürün satanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Şükür, bir sorun yaşamadım.