Merve_KOPUK Sybabyss devamlılığı olmadığı sürece bisy olacağını düşünmüyorum ama ananas ve maydanozun ödem atma özelliği olduğu icin hamilelikte cok onermiyolar bilgin olsn canm 😊
Hulyaaaa Sybabyss Kiz ne alaka . Ben günde iki tane içiyorum anasli soda a 101 in sodası 😂 34 haftalık oldum korkma
mercanmeb Sen istersen zıpla hopla yuvarlan o bebeğin tutunacağo yaşayacağı ömrü varsa yaşar. Böyle bir durum varsa da dikkat et birdaha içmemeye inşallah birşey olmaz.
Seminn Yok canım bu kadar korkkutma kendini 2 kg ananas yemiş değilsin herşeyden az yersrn bişey olmaz 🤗
Sevdaelmc Sybabyss ben o kadar çok ananas yedim ki ilk haftalarım da 5 6 haftalarım da çok şükür şuan 25 hafta içindeyiz ☺️
mmerveender Sybabyss bende bir kere yedim bişey olmaz bak bilmiyordum senden öğrenmiş oldum şuan 7 haftalığıım şükür sıkıntı olmadı korkma sen rahat ol
Berrycherry Sybabyss içtiğiniz içeceğin içinde gerçek ananas bile yoktur, ananas tadı veren tatlandırıcı vardır. Korkmayın😊 ananastan değil de gazlı içecekler içmekten daha çok korkabilirsiniz, maden suyu dışındakiler önerilmiyor.
marbling10 Sybabyss eminim içinde ananas değil de aroması vardır kaldı ki ananas bile olsa yüzde bilmemkaçtır o da hiç önemli bir miktar değil
Eloshi Sybabyss ananasin oyle bir etkisi oldugunu hic duymamistim ben bi kac kez yedim ödem attiriyor die simdilik birsey olmadi Sybabyss
Fidanaaa İlk haftalarda sürekli ananas yedim 🤣 ilk defa duydum böyle bir şeyi, hiç bir şey olmadı korkmayın
PamirMira Sybabyss ayy ne olacak yaa benim mide bulantima iyi geliyor diye özellikle alıp yiyiyordum o zamanlar hiçbirşeyde olmadı 🤷🏻♀️