Dmtdmtdmt Goncagul_94_35 hayırlı olsun bebeğiniz 💕 epiduralin doğumu geciktirdiği söyleniyor öyle bir şey oldu mu bir de sonrasında bel ağrısı vs yaşadınız mı
Sdmrll Goncagul_94_35 herşeyiyle merak ediyorum nasıl bı süreç iğne vurunca ıkınma hissi nasıl oluyor
seval08 Goncagul_94_35 ben de normal olursa epidural istiyorum ama sonradan bel ağrısı oluyor diyorlar doğru mu??
Goncagul_94_35 Dmtdmtdmt hiç öyle bişey yaşamadım zaten önden bana suni sancı verdiler bir saat içinde de bebek geldi zaten 😌😍
Gull_94 Dmtdmtdmt dogumu gecıktırmıyo ama sancı hıssı kaybolursa baskı hıssı kalıyo veya tamamen kesılıyo bazısında o yuzden surec sancı hıssedılmedıgındne ıkınma surecı uzuyo bunuda onceden deneme yapmak ımkansız tabı ama her ıhtımale karsı ıkınma nefes teknıklerı arastırırsanız daha rahat atlatrsınız epıdural almasanızda alsanızda faydası olur💞😇
Goncagul_94_35 Sdmrll hayır iğne vurulunca rahatlama geliyor bel altı uyuşuyor çatı muayenesini bile hissetmiyorsun doğum sonrası atılan dikişi bile anlamadım😙
Gull_94 seval08 bu tamamen aslında ıgneyı yapan kısıye baglı eger ıgne olması gereken yere gelırse sorun yok ama sızarsa kısa surelı agrı tabıkı olur herseyıyle olumlu konusmak tabıkı gerekır ama ıhtımallerı en dogru sekılde doktorunuzdan ogrenın bence 😇💞
selen89 Kaç haftalık doğum yaptınız ilk bebeğiniz mi benim bir tane oğlum var normal doğumdu şimdi ikinciye hamileyim ve epidural normal istiyorum diğerinde çok sancı çektim çünkü bu rahat olsun istiyorum gerçekten rahat mı oluyor ağrısız doğum
Goncagul_94_35 selen89 kızım 38+2 de geldi evet canım epidural ağrısız oldu tavsiye ederim kesi atıldı onun dikişlerini bile hissetmedim