eylulmucizesi27 Sedarda aynen tabi ki de ilk önce sağlıklı olsun önceliğimiz o ama her annenin kalbinde yatan bi taraf oluyor Allah gönlümüze göre versin 🌸💙
Kelebekim Yagmur64 valla doktorum da artık pipi görmekten bıktım dedi 😂😂kendisi de erkek senesi dedi, benim de oğlum oluyor 🥰🧿
Busraferdi7 Brc07brc Bize doktorumuz tam 14+0 da erkek demişti şuan 19+6 olduk💙 Size tahmin belki yürütebilir ama 15 ve 16 ncı haftayıda bekleyebilir doktorunuz ☺️
Brc07brc Busraferdi7 doktorum 16 haftada tahmim yapabiliriz dedi ama görümcem 12 haftalikken öğrendi cinsiyetini bakalim ne çıkıcak saglikli olsunda ikiside evlat
Beyzabeser eylulmucizesi27 ben de cin takvimine göre kız çıkmıştı gerçekten de kızımı bekliyorum şuan 😂 teyzemde 3 çocuğunda baktı 3ude tuttu bence doğruluk oranı yuksek
bebisinannesi16 eylulmucizesi27 amin biran önce dünyaya da gelsin çok skilidim bebişimi istiyom artik
tomrisveannesi eylulmucizesi27 benim çin takvimine göre doğru çıktı cinsiyetim inşallah sizinde gönlünüze göre sağlıklı bir bebişiniz olur
Hkf eylulmucizesi27 yok yok asla hatta tatlı ,ekşi olayına,milletin kesin şu olacak demesine😃Sen tadını çıkar boşver🌸
bebisinannesi16 eylulmucizesi27 ama o sabır kalmadı daha yeniyiz oyyy ilk çocuk ondan mı bu sabirsizlik