Ftmglpnr Havvaa77 benim gibisin bende erkek hissediyordum hatta beni her gören erkek sanki öyle geçti içimden diyordu 12.haftada doktor kız dedi ama hala içimde erkek hissi vardı bugğn 14.haftada yine gittim erkekmiş 🥰
Yagmur64 Hatice-Cihan Kız bunlar uydurma laflar işte muhabbet olsun diye konuşuyoruz bizde Google ye sorunca her sene erkek bebek daha çok doğuyor 😘
Ftmglpnr eylulmucizesi27 benim yanlış çıktı kız gösteriyor ama oğlum olacak aslnd ailk muayenede 12. Haftada kız dedi sonra 14de erkek olduğunu öğrendim. Hayırlısı olsun sizin içinde
bebisinannesi16 Mervekrby beni bilmedi umutlandırdı mutlu eti ama tam tersi çıktı nasıl yaptınız peki belki ben yanlış yapmisimdir
Mervekrby bebisinannesi16 internette otomatik hesaplama var ama kiminin tutmuyor pekte inanmamak gerek tesadüf olabilir 😊
bebisinannesi16 eylulmucizesi27 ama o sabır kalmadı daha yeniyiz oyyy ilk çocuk ondan mı bu sabirsizlik
Polenpolen52 eylulmucizesi27 bende cuma gunu gıdıcem aynı haftadayız, cok heyecanlıyım ama mıde bulantım cok var 🤮
rahimesarp Yagmur64 eylulmucizesi27 ben yaptim ama yanlış çıktı yaptığımız diğer herkes doğru çıktı ama benimki yanlış ti