Deletedmom27272 AryaElif son 69 günüm her şeyi aldık çok şükür mobilyaları bekliyoruzz hastane çantası ne zaman hazırlayacaksınız tekerlekli valize hazırlasam çok mu abartmış olurum🤔
DemetF AryaElif bende 28 + 4 um suyum fazla imis 2 haftada bir kontrole gidiyorum istanbuldan kocaeline o yuzden evimi bebegime gore ayarlamaya basladim simdiden bu hafta sonu camasirlarini yikicam cogu seyi hazirladim alip ailemin yaninda dogumu beklicem ben mecbur
Halimeege AryaElif 27+5aralik sonu Ocak başı doğumum daha hiç birşeyin hazır bile değil 3. Çocuğum 30 dAn sonra hazirli inşallah
Smrzen Deletedmom27272 35 haftalığım bir sırt çantası ve küçük bir valiz hazırladım anca sığıyor zaten
Deletedmom27272 Maviiiiiii anca sığar😀😀 geniş geniş koyarız her şeyi şu an 30+1 32 de hazırlamaya başlarım
Maviiiiiii Deletedmom27272 bencede anca sıgar hem anne hem bebek için valız ıdeal. Çogu kişi valize hazırlıyor zaten😁😁
Deletedmom27272 Maviiiiiii evet youtubede izlediğim kadarıyla hep valiz ama insanlara diyince abartma diyolar fazla kıyafet alma falan herkes çok bilmiş
Fatmakara97 Deletedmom27272 sadece bebeğin eşyaları olmayacak ki senin üzerine kan falan çıkarsa alt falan mesela fazla koyman gerek bide çarşaf falan da götürecem ben normalde koyuyorlar mı bilmiyorum ama
Ouzc Deletedmom27272 bence fazla kıyafet göz çıkarmaz ama az olursa zor durumda kalabiliriz yani. Sanki ne olacak fazla eşya gitse 😃
Deletedmom27272 Fatmakara97 aynen çarşaf yastık kılıfı 2 tane battaniye bunlar zaten yer kaplıyor kendimize de çıkış için rahat kıyafet
AryaElif Mlhameliha ben de yeni odasını aldım bu ay, çok çok yeni alışverişe başladım 3,5 parça anca almışımdır oda hariç insan nereden başlayacağını şaşırıyor😂
svl0787 AryaElif 30+4 son 66 gün görünüyor ama sezeryan olacağı için Aralık başı olacak doğum inşallah bı iki ufak tefek şey dışında herşey hazır çantamızı hazırlamadık daha iki hafta sonra kontrol var kontrolden sonra çantayı da hazirlicam
Calisananne25 AryaElif 28+1 çok bişey almadık tulum var birkaç tane. Bugün de odamızı seçtik sonunda sipariş verildi odayı hallettik ya gerisi hallolur gibi 🥰