Busrakrtt Kızlarr normal doğum şimdilik , çok heyecanlıyım eksikler bitti hastane çantam hazır sizler ne alemdesiniz.🥰
S02_ Busrakrtt 33+6 yarın koltuklarım yıkatıcam onlar kuruduktan sonra perdelerimi yıkıcam sonra genel temizlik bebeğimin odası kıyafetleri çanta falan işte bu ekim ayında hepsini bitircem inşallah 🙏
BallyavruM Busrakrtt neye göre normal doğum deniluyor ben 33 haftaligim az önce muaneden çıktım doğum şekli ile alakli bişey demedi doktorum ☹️
Fulyabaykan Busrakrtt bizde34+1 günlüğüz herşeyimiz hazır sezeryan doğum ile 5 yada 9 kasımda bebişimizi bekliyoruz 🙏🏻🥰
Esrakly Busrakrtt 34+ 1 😂😍 eşyalarını daha yeni yıkattım hastane çantasını daha hazırlayamadım hastayım bi kaç gündür 😊 doğum konusunda bi fikrim yok tabi tercihe kalırsa normal olur inşallah ☺️
Busrakrtt S02_ bizde kurduk herseyi hazır kıyafetleri yıkandı ütülendi hazır olsun diyee bende biraz daha bekliyorum temizlik için🙈 ekim sonuna doğru benimde bitmiş olur inşallah🤲🏻🥰günler gecmiyo gibi gecsinde pek istemiyorum gibi cok karışık🙈
Busrakrtt BallyavruM bebek doğum kanalına girdi canımm 37. Haftada çatı muayyannesinde bir sorun cıkmazsa normal dedi doktorum🌸
ilkgebelik123-_ Ah ah bugün kıyafetlerini yıkadım o kadar güzelleri gözlerim doluyor gördükce minik minik sabırsızlanıyorum 🥰🥰🥰
Busrakrtt Fulyabaykan böyle yazıncada cok az kalmş gibii görünüyor ama bir bana gecmiyor sanki zaman gecsinde pek istemiyorum gerci🙈🥰
Busrakrtt Esrakly olsunn kendinizi iyi hissettiğinizde başlarsanız çanta hazırlamaya inşallah 🥰 sağlıkla gelsinlerdee normal sezeryan hiç farketmez🌸
Semy Busrakrtt 32+3 hastane cantam hazır değil bebeğimin eşyaları hazır yıkayıp ütülemedim henüz. Doğumum kasım sonu görünüyor. Annem memleketten gelecek onun getirdikleriyle beraber ay sonu hepsini hazır edeceğim inşallah ♥️
Shilal Busrakrtt 33+5 zaman geçmek bilmiyor 😄 her şey hazır bir tek temizlik kaldı oda bu ayın sonunda yapılacak hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız insallah 🥰
Merkem34 Shilal hiç nst bağlandınız mı doğum ne zaman bi tarih verildimi size kilo boy olarak nasıl ben bugün gittim bana 20 gün sonra gel dedi normalde 32 haftadan sonra 2 haftada bir çağırır
Busrakrtt Shilal aynı şekildee banada zaman hiç geçmiyor canımm , cokca aminn inşallah sağlıkla gelirler 🤲🏻🌸
Shilal Merkem34 31. Ve 32. Haftamda nst ye girdim hiç sancı çıkmadı durumu gayet iyi demişti doktorum boyu 38 cm kilosu 1830 gramdı