Mmmervee Zeynepensar Aynen bende kliniğe gidiyorum . Genelde riskli gebeleri alıyor sizin neyiniz var bi sıkıntı yoktur inşallah
Zeynepensar Mmmervee suan için çok büyük bi sorun yok plesanta aşşadaymış ben tedavi sürecinide orda tamamladım. Bırakmadık doktorumda gelmeyin demedi dewam ediyoruz Allah naSip ederse sizin neyiniz war
Sifakoc282 DilberK normal kadın doğumdaki gibi ultrasonla bakıyor mu bebeğe hiçbir farkı yok mu canım
Fatmanur123nrt betultims benim doktorum oydu inanılmaz iyi bi insan kesinlikle gidin aynı zamanda jinekolog gözünüz kapalı güvenin ben doğumum özelde olmasa ona yaptırcaktım ama durumum el vermedi çok istedim onun doğum yaptırmasını ama nasıp değilmiş
Mmmervee Zeynepensar Benimde aynı tedavi sürecinden beri Ali hocanın takibindeyim şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür 🤲🏻 Sağlıkla sıhhatle hayırla kucağınıza alın inşallah 💐
Sabriyee Özel Büyük Şehir hastanesinde ayişe günenç doktora gidiyorum şuan memnunum inşallah doğumu da orda yapmayı düşünüyorum
Aysezey Sabriyee Merhaba. Doktornuz ilgilimi. Bende orda başka bi doktora gidiyorm ama mecburiyetten. Hiç memnun değilim. Sordugm sorulara cevap alamıyorum çok gergin biri. Riskli gebeliğm var.Eğer ayişe hanım daha bilgiliyse ona geçiyim 🤔
Zeynepensar Mmmervee inşallah canım hayırlarla kurtulalım ben ilçedeym oyuzden 2 doktorum war 2side mükemmel insanlar
Emsedem Bizde buradayız 4haftalik minikleee ilk testimizi bu gün yaptırdım ikinciyi cumartesi inşallah yukselir