Seymaben Kızlar bebişlerinizi kaçıncı haftada hissettiniz benim ilk gebeliğim 12+3 olduk belirtisiz bi hamilelik geçirdiğim için endişem çok oluyor henüz hissetmiyorumda iyimi değilmi bilmiyorum🙊
Gmzsf Seymaben benimde ilk gebelik 19da hissettim şuan 23 haftalık olduk dışardan hafif gözükmeye başladı 😂
teletabi Seymaben oğlumu 20.haftada hissetmiştim şuan kızıma hamileyim 15+6 henüz hissetmedim daha vakti var🤗
Burcuuuu_67 Seymaben 18 haftalıkken başlamıştı hergün değil ara ara hissederdim. Suan 23 haftalığım her akşam her gün mutlaka bi kaç kez tekmelerini hissediyorum tam anlamıyla 20. Haftada başlamıştı
Seymaben biroglanannesii biliyorum daha çok küçük hissetmek için🙊ben hissetmediğim için şuan endişeleniyorum iyimi değilmi diye 🥰
Anne_N Seymaben iyidir merak etme. Zaten Allah korusun o kötü olsa sen de iyi kalamazsın. Ağrın olur, kanaman olur, fenalaşırsın. Sen iyiysen o da iyidir 💕
Gmzsf emelsena kimisinde oluyo kimisinde olmuyo ama çok güzel bi his ufak ufak gözükmesi 🥰🥰 hissediyo musun peki hareketlerini şuanda 😊
fyznrilter Seymaben Şuan çok erken bebeği hissetmek için cnm. Ben 18. Haftadan sonra hissetmeye başladım ara ara. 22 den sonra kendini baya baya belli etmeye başlamıştı 🌸
Mayacm Seymaben ılk gebelıgım ılk olarak 18+3 te hıssetmeye basladım suan 20+2 daha net hıssedebılıyorum ☺️
llFatma Seymaben ilk gebelikte karın kasıniza bağlı ben 16. Haftalarda pıt pıt diye hissetmiştim. 22. Haftaya kadar bulduğu oluyor zaman çabuk geçiyor zaten merak etmeyin🤗