Mucizebekliyorum2 canım ben Ankara’da yaptırdım ama süreç hakkında bilgi verebilirim benim 2 tane düşükle sonuçlanan gebeliğim vardı genetikten araştırdık benim 1 genimde pıhtılaşma eşimdede 9. Kromozom inversiyonu çıktı eşime zarar vermiyormuş ama bebeğe geçtiği için sağlıksız olunca düşükle sonuçlanıyormuş neyse bunu öğrendik genetikçi bize Tombala oynayacaksınız olursa olur olmazsa düşer yada genetik taramalı tüp bebek psikolojim ne yazıkki tombala oynamaya müsait değildi ya oda düşerse artık ilk işimiz iyi bir tüp bebek merkezi bulmak oldu 11.250 merkeze verdik 1.800 rahim dinlendirme(embriyo genetiğe gittiği için illa bekleniyor) nerden baksan yumurta işlemi transfer transfer sonrası 8.000 yada daha fazlası bile olmuş olabilir genetik kısmı tüp benek merkezi bizim teknoloji size yapılacak işlem yok dedi sağolsunlar bana yöntem ve bir kaç genetik kurumu önerdiler bende içinden birini şeçtim gittik görüştük 1-5 embriyo arası 15.000 bin civari para çıkardılar 2 genetik test yapılacak biri tüm kromozomlara bakılacak diğerinde test amaçlı sadece 9. Kromozoma bakacak pgt-Sr pgt-m yöntemlerde sonra ilaçlar kullanıp yumurtaların geliştirilip topluyorlar genetiğe gideceği için 5. Yada 6. Gün olması gerekiyor 5.be 6. Gün embryoları varsa sizin doğruldunuz çünkü ben Berker’imde yaptırsaydım 325 Euro alacaklardı embriyo başı siz kaç tane yollamak istiyorsanız yolluyorsunuz nerdeyse 6 hafta kadar bir süre bekliyorsunuz sonuç geliyor olumluysa artık tüp bebek doktorun arıyor adetinin 2. 3. Günü gel diyor sen gidiyorsun bu sefer transfer hazırlığın başlıyor bu süreçte 18- 21 gün sürüyor sonra mutlu son ama süreç yavaş ilerliyor ben nisanda başladım 25 ekimde transferim oldu inşallah kucaklarımız boş kalmasın 🙏🌸